Spor
  • 27.8.2024 13:42

Galatasaray'ın gözdesi yatakta basıldı!

Premier Lig'den ünlü bir yıldızın başı eşi ve çocuklarıyla yaşadığı evde bir kadınla beraber olduğu görüntüler yüzünden derde girdi. Bu yıldızın Galatasaray'ın istediği Kieran Trippier olduğu iddia edildi.

Bir Premier Lig yıldızı eşi ve çocukları tatildeyken bir kadını eve götürdü. İsmi açıklanmayan kadın daha sonra bu yaz Euro 2024'te İngiltere'yi temsil eden futbolcunun eşine bir mesaj gönderdi. İddialara göre bu futbolcu, Galatasaray'ın transferi için çaba harcadığı Kieran Trippier. İşte İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberinin detayları...

INSTAGRAM MESAJI ORTAYA ÇIKARDI

Instagram'da yıldızın eşine özel olarak gönderilen mesajda şu ifadeleri kullandı:

* Kocanızla yattım

MESAJ DAHA SONRA CİDDİYE ALINDI

Mesajda yüzleri görünmeyen, yatakta birlikte olan iki kişinin fotoğrafı vardı. Önce futbolcu eşi mesaja inanmadı. Ancak arka plandaki duvarda kendisine ve çocuklarına sarılan futbolcunun fotoğrafın görünce işler değişti. Bunun bir trolden gelmiş olabileceğine inanarak başta önemsemediği mesajı daha sonra ciddiye aldı.

MONTAJ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü futbolcu kendisine konu hakkında soru yöneltildiğinde iddiayı reddetti. Fotoğrafın montaj olduğunu iddia etti. Ancak kapı güvenliği video görüntüleri incelenince ünlü yıldızın kendisini aldattığını öğrendi. Görüntülerde kadının kocasının söz konusu kadını eve getirdiği, kadının ise oyuncuyla eve girdiği dikkat çekiyor.

GALATASARAY'LA ANILAN TRIPPIER

Bu arada ismi İngiliz gazetelerinde açık açık yazılmasa da İngiltere'de tüm sosyal medya hesapları bu futbolcunun Newcastle'den Kevin Trippier olduğunu iddia etti. Trippier'in bir süredir Galatasaray'a geleceği konuşuluyor.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2024 13:47

İLGİLİ HABERLER