Spor
  • 4.10.2023 11:08

Galatasaraylı oyuncular kaç not aldı ne yorumlar yapıldı

MANCHESTER UNITED (4-2-3-1)

André Onana - 4.5

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi sahnesindeki hataları nelerdir ? Münih'teki hatası gidişatı belirledi ve Casemiro penaltıyı verip oyundan atılmadan önce kötü dağılımdan dolayı suçluydu .

Man United'ın Galatasaray'a 3-2 yenildiği maçta Andre Onana'nın unutacağı bir maç vardı.

Man United'ın Galatasaray'a 3-2 yenildiği maçta Andre Onana'nın unutamayacağı bir gece oldu

United kalecisi (sağda), konuk takımın üç puanı evine götürmesine engel olamadı

United kalecisi (sağda), konuk takımın üç puanı evine götürmesine engel olamadı

Diogo Dalot -5.5

Eşitlik golünü getiren uzun topta Wilfried Zaha zorbalığa uğradı. İkinci yarıda eski Crystal Palace adamını sınırlamak için iyi bir şekilde toparlandı ancak yetmedi

Raphael Varane - 6

Çoğunlukla Mauro Icardi'ye üstünlük sağladı ve diğerleri çıldırdığında oyunu yavaşlatmayı başarıyor gibi görünüyor. 

Victor Lindelof-5.5

Güvenli bir gece geçirecek gibi görünüyordu ama solundaki Amrabat'ın yanında dağıldı. Galatasaray o tarafı hedef aldı ve İsveçli oyuncu, galibiyet golü için Icardi'yi kaybederek zafere ulaşamadı.

Sofyan Amrabat - 4.5

Gerçek umut vaat eden anları sergiliyor ve hücumu ve orta sahayı etkilemek için sahanın içine doğru sürükleniyor… ama sonuçta kendisi sol bek orta saha oyuncusu ve Galatasaray'ın ikinci ve üçüncü golleri onun tarafından geldi. 

Casemiro-4

Gönderildi. Uzun top Zaha'nın üzerine çıktığında alışılmadık bir şekilde tereddüt etti ve bu kararsızlık skoru 1-1'e getirdi. Onana'nın kötü penaltısını geri almaya çalıştı ama Icardi'nin kaçırdığı penaltıyı verdi. Şimdi askıya alınacak.

Casemiro (No. 18), Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ikinci yarısında kırmızı kartla oyundan atıldı.

Casemiro (No. 18), Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ikinci yarısında kırmızı kartla oyundan atıldı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu, kalecisinin özensiz pası sonrasında topu kazanmaya çalıştı

Brezilyalı orta saha oyuncusu, kalecisinin özensiz pası sonrasında topu kazanmaya çalıştı

Hannibal Mejbri - 6

Enerjisi bulaşıcı olabiliyor ve takım üzerindeki etkisi maç ilerledikçe artıyor. Will, moladan hemen önce Mason Mount'un kaleye giden çabasını bloke ettiği için kendine kızdı ve bu, oyundan çıkarken son hareketini kanıtladı.

Bruno Fernandes-6

Sağcı rolün laneti devam ediyor. Facundo Pellistri hafta sonu o tarafta yalnız bir hayat yaşadı ve benzer şekilde Fernandes'in büyük bir kısmı da buradaydı.

Mason - 7

Nasıl olup da korseyi çantaya koymadığını merak edecek. Onun için pozitif bir bireysel gösteriyle, bitmek bilmeyen koşusu ile tüm sahayı kapladığını hissettim.

Marcus Rashford-7

Karar verme süreci ve Rasmus Hojlund ile gelişen ortaklığı hakkında çok şey yazıldı. Açılışta Danimarkalı oyuncunun kafasına sağ kanattan bir haç dikmeyi çok iyi başardı. Will, 1-1'de Fernandes'in kaleye attığı kare pası yeterince pişiremediği için hayal kırıklığına uğramıştı.

Rasmus Hojlund - 8.5

Skoru 1-0 yapmak üzereyken Cheshire Cat'in yüzünde bir sırıtış vardı ve saniyesiyle Old Trafford'un kadehini kaldırdı. Çıkış gecesinde Galatasaray için sürekli bir tehditti, sonucun onu lekelemesi çok yazık oldu. Rezervasyon yapıldı.

Rasmus Hojlund, United'ın kasvetli performansına rağmen etkilemeyi başardı

Rasmus Hojlund, United'ın kasvetli performansına rağmen etkilemeyi başardı

Yedekler:

Christian Eriksen (Hannibal Mejbri adına, 46) - 6.5

Orta sahaya biraz kontrol kazandırmak için getirildi ve harika oyun değişiklikleriyle ileri doğru keskin bir görünüm sergiledi. Ancak geçiş döneminde defansif olarak mücadele etme konusundaki asırlık sorunlar geri döndü ve bunun onun Aşil topuğu olmasından korkuyorsunuz.

Alejandro Garnacho (Marcus Rashford adına, 68) - 6

Antonius (Mason Dağı için, 85)

Anthony Martial (Sofyan Amrabat adına, 89)

Yönetici - Erik ten Hag - 6

Sezona başlarken çıktığı 10 maçta altı yenilgi aldı. Bu, Erik ten Hag'ın çözmesi gereken gerçek bir karmaşaya dönüşüyor. İkinci yarıda antrenör olarak çıktım.

 GALATASARAY (4-2-3-1)

Fernando Muslera'nın 6.5 performansı

İkinci yarıda Mason Mount'ı reddetmek için geriye doğru giderken devrildi ve birkaç dakika önce Marcus Rashford'un bire bir karşılaşmasını geciktirmek için iyi iş çıkardı. Her iki gol için de çok az şey yapılabilirdi.

Sacha Boey-7

Rashford'a karşı uzun bir gece geçirecek gibi görünüyordu ama Amrabat'a diğer tarafa gitme konusunda düşünmesi için bolca fırsat verdi. Crystal Palace gibi Premier Lig kulüplerinin onu istek listelerinde üst sıralara taşıması sürpriz değil. Rezervasyon yapıldı.

Davinson Sanchez - 5.5

Sağanak yağmur eninde sonunda birinin çivilerini çıkaracaktı ve bu kişi de eski Tottenham oyuncusuydu. Tam Hojlund'un peşinde olduğu sırada kaydı  kaybetti ve United'ın ikinci golünü Muslera'nın elinden almak için hızla koştu. Icardi'yi galibiyete hazır hale getirmek için kafa vuruşuyla kendini kurtardı.

Abdülkerim Bardakçı - 6

Arka planda kaybolan birkaç konuk oyuncudan biriydi. Sanchez'le birlikte Hojlund'la olan savaşı kaybettiler, ancak yersiz görünmediler.

Angelino-7

Eski Manchester City oyuncusu, özellikle de Fernandes'in içeri girmeye bu kadar istekli olduğu bir dönemde, mücadelesinden keyif alıyordu. Sahanın o tarafında büyük ölçüde hakimiyet vardı.

Eski Spurs defans oyuncusu Davinson Sanchez (üstte) İngiltere'ye dönüşünde zorluklar yaşadı

 

Eski Spurs defans oyuncusu Davinson Sanchez (üstte) İngiltere'ye dönüşünde zorluklar yaşadı

Kaan Ayhan-6.5

United bu günlerde her maçta sahanın o alanını kabul ediyor gibi görünse de, merkezi alanların kontrolünü ele geçirmek bir takım çalışmasıydı. Bu grup aşaması kampanyasının büyük galibiyetinde rol oynadı.

Lucas Torrerira - 7

United'ın Arsenal'in eski adamı hakkında çok fazla gözlem raporuna ihtiyacı olmayacak ama yine de onları hazırlıksız yakalamış gibi görünüyor. Çıkmadan önceki olumlu gece.

Tete - 6.5

Boey ve diğerlerinin Amrabat'ı gerçekten cezalandırmasını sağlayan birçok kirli işi yaptı. Toz çöktüğünde fark edilmeyecektir.

Kerem Aktürkoğlu - 7.5

Bir oyuncunun cevheri. Düşük ağırlık merkezi defans oyuncuları için bir kabustu ve ikinci yarıda United'ı hata üzerine hata yapmaya zorladı ve rahatsız etti. İzciler not almış olacak.

Wilfried Zaha-7

On yıl önce Manchester United'da yaşadığı başarısızlıktan sonra omzunda bir çip bile kalmadığını söylemekte zorluk çekiyordu. United benchinin önünde attığı eşitlik golünü kutlamak için kulaklarını tıkadıktan sonra bizi kandırabilirdi.

Wilfried Zaha, Old Trafford'da ilk golü attıktan sonra kutlama için kenara çekildi

Wilfried Zaha, Old Trafford'da ilk golü attıktan sonra kutlama için kenara çekildi

Mauro Icardi - 6.5

2-2'de penaltıyı kullanmak için ayağa kalktığında penaltının içeri girmeyeceğini biliyordunuz. Sarışın vurgularıyla gözden kaçırılması zordu ve bir hediye gelene kadar felaket bir geceye doğru gidiyor gibi görünüyordu.

Ama Varane ve Lindelof onu rahatça sessiz tuttuğu için koşmaktan çok yürüdüğünü fark etti. Galatasaray'ın A Grubu'ndan çıkmak istiyorsa ona çok daha fazlasına ihtiyacı olacak.

Yedekler:

Sergio Oliveira (Lucas Torreira adına, 61) - 4.5

Sanchez'e verilen feci pas, Hojlund'u ikinci gol için asist oldu. ama menajerinin öngördüğü gibi değil. G.Saray'ın en kötüsüydü

Barış Alper Yılmaz (Tete adına, 61) - 6.5

Dries Mertens (Wilfried Zaha adına, 72) - 7.5

Victor Nelsson (Kaan Ayhan adına, 84)

Tanguy Ndombele (Angelino için, 84)

Teknik Direktör: Okan Buruk - 7.5

Galatasaray patronu için ne güzel bir gece. United'ın Manchester'da antrenman yapması halinde taktiklerini dikkatli bir şekilde izleyebileceği korkusuyla uçmadan önce Türkiye'de antrenman yapmak istiyordu. Out, ikinci yarıda Ten Hag'a koçluk yaptı ve kazanmayı hak ediyorlardı.

Güncellenme Tarihi : 4.10.2023 11:21

İLGİLİ HABERLER