Yaşam
  • 17.6.2024 12:30

Gamze Özcelik düğün sonrası balayına bakın nereye gitti

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'ten çok konuşulan düğün sonrası ilk kare!

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde Reshad Strik ile dünyaevine girmişti. Çok konuşulan düğün sonrası Gamze Özçelik ve Reshad Strik'ten ilk kare geldi.

Eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Reshad Strik ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi. Ünlü ismin evliliği magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Çok konuşulan düğünün ardından ünlü çiftten ilk paylaşım da geldi. Gamze Özçelik ve kocası Reshad Strik balayı için bakın nereyi seçti... Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Zeynep Komiser' karakteriyle hafızalarda yer eden Gamze Özçelik, oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti.

2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Özçelik, uzun süredir dünya çapında yardım çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

SÜRPRİZ NİKAH

Meslektaşı Uğur Pektaş'la 2008-2011 yılları arasında evli kalan Gamze Özçelik, geçtiğimiz hafta ikinci kez nikâh masasına oturdu.

41 yaşındaki eski oyuncu, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Düğünleri sosyal medyada çok konuşulan Özçelik ve Strik, Kurban Bayramı'nı Tanzanya'da geçirmeye karar verdi.

Ünlü çifti, Umuda Koşanlar Derneği ekibi yolcu etti.

Güncellenme Tarihi : 18.6.2024 11:24

İLGİLİ HABERLER