Asayiş
  • 27.11.2004 06:59

GASP DEHŞETİ!.. SAÇLARINDAN SÜRÜKLENEN KADIN BEŞ YERİNDEN BIÇAKLANDI!..

POLAT YILMAZ
ANTALYA - Antalya'da özel bir kurumda hemşire olarak çalışan Ayşe Yılmaz (29), oturduğu apartmanın girişinde 5 yerinden bıçaklanarak gasp edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Memurevleri Mahallesi 251 sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Dün saat 19.00 sıralarında mesaisi biten ve evine giden Yılmaz, oturduğu apartmanın girişinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından önce tekme ve yumrukla tartaklanarak cüzdanı ve kredi katları alındı. Yılmaz'ı tekme ve yumruklarla darp eden ve apartman içerisinde saçından sürükleyen gaspçı, kredi kartlarının şifresini öğrenmek için bıçak kullandı. Gaspçı, Yılmaz'dan kart şifrelerini öğrenene kadar 5 kez bıçağını genç kadına sapladı. Sırtına üç, koluna ve bacağına aldığı birer bıçak darbesi sonucu kendinden geçen Yılmaz, kartların şifresini söyleyerek gaspçının elinden kurtulmaya çalıştı. Apartman boşluğundan çığlık sesleri duyarak evlerinden çıkan apartman sakinleri, apartmandan koşarak çıkan bir kişiyle ve yerde kanlar içinde yatan Yılmaz'la karşılaştılar. Apartman sakinleri Yılmaz için olay yerine ambulans ve polis çağırdılar. Yılmaz ambulansla Antalya Devlet hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, polis apartman sakinlerinden gaspçının eşkalini öğrenmeye çalıştı. Yılmaz'ın acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı ve vücudundaki bıçak kesiklerinin operasyonla dikildiği belirtildi.
Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu ve müşahede altında tutulduğu belirtildi. Polis, apartman sakinlerinden aldığı eşkal doğrultusunda araştırma çalışmalarına başladı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:21

İLGİLİ HABERLER