Spor
  • 30.9.2004 20:49

GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - FC EGALEO: 1

ANKARA - UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında, ilk karşılaşmada 1-0 yenildiği Yunanistan'ın Egeleo takımıyla 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği, kupadan elendi.
UEFA Kupası birinci tur rövanş maçının ilk yarısını Gençlerbirliği, Yunan temsilcisi Egaleo karşısında 1-0 yenik tamamladı.
     Atina'da yapılan ilk maçta 1-0 yenildiği Egaleo karşısında maça daha atak başlayan Gençlerbirliği, gol arayışlarını kanatlardan yapılan ortalardan arayınca boy ortalaması daha yüksek olan Yunan ekibi buna izin vermedi. Bugüne kadar, yaptığı 5 resmi maçta da gol atan Yunan ekibi 6. maçına da golle başladı.
     6. dakikada Friesenbichler, taç atışından gelen topu kafayla arkaya aşırttı. Manousaki altıpasta topun gelişine sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Ömer'de kaldı
     12. dakikada Youla, kendi kaptığı topla ceza alanına girdi. Ancak, Mustafa Özkan ile anlaşmazlığa düşen Youla ayağından açılan topu kontrol edemeyince kaleci Sidibe mutlak bir golü önledi.
     34. dakikada Youla, ceza alanında göğsüyle düzelttiği topla Papoutsis'den sıyrıldı, ancak topa istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak kalecide kaldı.
     41. dakikada Egeloe aradığı gole kavuştu. Bu dakikada sağ taraftan yapılan korner atışından gelen topu uzak direkte bulunan Barkoglou, kafayla ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
     44. dakikada Filip'in ceza alanı içerisinde sol çaprazdan attığı sert şutta kaleciden dönen topa uzak direkte bulunan El Saka uçarak kafa vurdu. Top direğin üstünden az farkla auta çıktı. Maçın ilk yarısını konuk ekip 1-0 önde kapadı.

1-0 geride başladığı ikinci yarıya Boliç'i oyuna alarak tamamen gol düşüncesiyle başlayan Gençlerbirliği, ilerleyen dakikalarda Ali Öztürk'ü de oyuna dahil ederek forveti 4 kişiye çıkarsa da bu devrede sadece rakip takımın kendi kalesine attığı golden başka gol bulamadı ve UEFA Kupası'na birinci turda veda etti.

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER