Gündem
  • 30.3.2014 22:32

Gökçek iddialı konuştu, '50'ye 39 bitecek'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Melih Gökçek, şunları söyledi; " Her tarafı biz kazanırken, hikmet-i ilahi, bir de bakıyorsunuz CHP Ankara'da kazanmış. Bu tam bir akıl tutulması, tam bir manipülasyon. Diyorum ki 50'ye 39 bitecek. Ben bu işi bilen, iyi anket yapan birisiyim. Ankara'nın neticesi bu. Ankara'daki taşra ilçelerimiz 17 tane. Buna Pursaklar dahil. Burada Gökçek ile Yavaş arasındaki fark 6,1. Çankaya'da yüzde 30-35 öne geçerler. Keçiören Çankaya kadar büyük bir ilçe değil mi? Ben de orada 30 puan geçiyorum. Altındağ'da 45-50 arası geçiyorum. Sincan'da 55 puan geçiyorum. Vatandaşlar moralini bozmasın. Bunu CHP her zaman yaptı."

'Ak Parti Ankara'da tarihi bir zafer kazanmıştır'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, AK Parti’nin Ankara’da tarihi bir zafer kazandığını söyledi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ı eleştiren AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek Ankaralılara seslenerek morallerini bozmamaları gerektiğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin manipülasyon yaptığını söyleyen Gökçek, “Geçen seçimde Gürsel Tekin ekrana çıktı ve İstanbul’u kazandık dedi. Sonra her zamanki gibi mahcup oldular. Bu durum CHP'nin alışkanlığı. Şimdi de yanına o ajansı takmış, kol kola gidiyor ve manipülasyon üstüne manipülasyon yapıyorlar. Bizim seçimden kaygımız yok. Şu anda bile aramızda 7,5 puan var ve taşradan rakamlar geldikçe 10 puanla kapatacağız. Seçimden en ufak endişemiz yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni ve 21 ilçeyi kesin kazanmıştır. 3 ilçenin durumu da sandıklar açılınca ortaya çıkacak. Ankara'da Ak Parti tarihi zaferini kazanmıştır” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER