Spor
  • 21.5.2008 20:42

G.SARAY'DA GİZLENEN BÜYÜK OPERASYON!..

Galatasaray'da icraat zamanı başlıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler önümüzdeki sezonun kadrosunu oluştururken, gönderilecek oyuncuları belirledi.

Ancak başkan Adnan Polat futbolculara saygısızlık olmaması için kararlarını önce futbolculara açıklayacaklarını ve 2 gün içerisinde kulübün resmi internet sitesinden de duyuracaklarını bildirdi.

G.Saray'daki operasyonun en önemli isminin Hakan Şükür hakkındaki karar olduğu herkesce biliniyor. Sarı kırmızılı yönetim yıldız futbolcuya jübile teklif etmekte kararlı. Başkan Adnan Polat Hakan ile hergün görüştüğünü ve alacakları kararı yakında duyuracaklarını vurguladı.

Ancak sarı kırmızılı yöneticiler, camia içinde sembolleşmiş olan Hakan Şükür'ü onere etmenin çarelerini aradıklarını ve bu yüzden kararı Hakan ile birlikte almak için görüştükleri öğrenildi.

G.Saray Yönetimi Hakan Şükür'ün yanısıra Okan Buruk'a da jübile teklif etmeyi planlıyor. Adnan Polat, Okan'ı Beşiktaş'tan geri alarak alt yapısından yetiştiği G.Saray forması altında futbolu bırakmasını sağladıklarını yakın dostlarını ilettiği bildiriliyor. Bu arada geçen sezon kiralık olarak başka takımlara kiralanan Necati Ateş ve Orhan Ak'ın da yine kadroya alınmayacakları ve kendilerine kulüp bulmalarının söyleneceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:02

İLGİLİ HABERLER