Gündem
  • 11.10.2024 13:39

G.Saray'ın 2.5 milyon euroluk teklifini kabul etmeyen Zalewski Roma'nın 1 milyonluk teklifine balıklama atladı

Galatasaray'a başka Roma'ya başka!

Galatasaray'dan 2.5 milyon euro net maaş isteyen Zalewski, Roma'nın yeni mukavele karşılığında önerdiği 1 milyon euro brüt maaş teklifini kabul etti. Genç futbolcuyla kısa süre içinde yeni sözleşme yapılması bekleniyor. Bilindiği gibi yazın sarı-kırmızılıları haftalarca oyalayan Polonyalı defans oyuncusu son anda gelmekten vazgeçmişti.

Galatasaray, uzun süre Roma'nın kanat oyuncusu Nicola Zalewski için uğraşmıştı. 22 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'dan 2.5 milyon euro net maaş talep etmişti. Roma ise genç futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bu ayrılığa sıcak bakmıştı.

BİTMEYEN TALEPLER

Ancak bitmeyen taleplerin ardından Galatasaray, Zalewski'den vazgeçti. Aslan'dan 2.5 milyon isteyen Polonyalı futbolcuya, Roma brüt olarak 1 milyon euro maaş önerdi. Zalewski de bunu kabul etti. Tarafların kısa süre içinde yeni imzaları atması bekleniyor.

GALATASARAY'I AYLARCA OYALAMIŞTI

Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda en çok peşinde koştuğu futbolcu Nicola Zalewski olmuştu. Hatta transferin son günlerine kadar görüşmeler sürmüştü. Ancak genç futbolcu son anda vazgeçti. Hatta sürecin olumsuzlukla sona ermesi günlerce Roma'da bu transferi yürüten Cenk Ergün'ün sonunu getirmişti. Ergün, transferin başarısız olması sonrası gelen tepkiler üzerine görevinden istifa etmişti.

BEŞİKTAŞ İDDİASI

Son günlerde Nicola Zalewski için Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddiası özellikle Türk basınında yer almaya başladı. Ancak İtalyan ekibinin oyuncusunun sözleşmesini uzatması sonrası sürecin gelişip gelişmeyeceği şimdilik muamma.

 

Güncellenme Tarihi : 11.10.2024 13:41

İLGİLİ HABERLER