Spor
  • 27.6.2009 02:48

GÜİZA'YA RUS KANCASI...

Rus ekibi, Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro artı Fatih Tekke önerisini beğenmemesi üzerine para miktarını 12 milyon Euro’ya çıkardığı ve Güiza'yı bitirmek istediği öğrenildi...

Sarı-Lacivertliler'in geçen sezon başında 14.7 milyon Euro’ya transfer ettiği ancak istediği verimi alamadığı Daniel Güiza'yı Zenit bitirmekte kararlı. Hafta başında Sarı-Lacivertliler’e, İspanyol yıldıza karşılık Fatih Tekke ve 10 milyon Euro öneren Zenit, aldığı olumsuz yanıttan sonra yeni bir teklif sundu.

Rus ekibinin Hollandalı hocası Dick Advocaat'ın çok beğendiği ve "Mutlaka alınsın" dediği Güiza için Zenit yönetiminin para miktarını 12 milyon Euro’ya çıkardığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin ise Fatih'e sıcak bakmadığı ve bu oyuncunun yerine de para verilmesini istediği bildirildi.

ÇALIŞKAN DEVREDE

Başkan Aziz Yıldırım'ın, bonservisine 15 milyon Euro istediği İspanyol yıldız için Rus ekibi 12 milyon Euro’nun üzerine çıkmayacağını iletti. Ancak Zenit, Fatih Tekke'nin başka bir kulübe transfer olması halinde gelecek bonservis bedelini de 12 milyon Euro’luk teklifine ekleyip bir kez daha Sarı-Lacivertliler'in kapısını çalacağı bildirildi.

Arshavin'in Arsenal'e gitmesinden sonra forvet arayışlarına giren ancak hala arzu ettiği transferi gerçekleştiremeyen Zenit'te Teknik Direktör Advocaat'ın ilk tercihinin Güiza olduğu ve Rus ekibinin bu transfer için uzun zamandır Fenerbahçe ile temasta olduğu da öğrenildi. Hatta Advocaat’ın arkadaşı olan menajer Ceylan Çalışkan’dan da bu işi bitirmesini istediği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:38

İLGİLİ HABERLER