Yaşam
  • 15.10.2004 05:19

GÜZİN ABLA'DAN ALDATILAN KADINA: "ERKEKLERİ TANIMIYOR MUSUN, ONU ELDE ETMEK İÇİN NE DİLLER DÖKMÜŞTÜR!.. "

Ben ve eşim çok mutlu bir hayat yaşıyorduk. Bir süre önce öğrendim ki eşim bizim şirketteki muhasebeci kızla bir yıldan beri duygusal bir ilişki yaşıyormuş.

Bu kız, 5 yıl önce işe başladığında ona bildiği her şeyi ben öğrettim. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.

Bu kız şu an da ağabeyimin yanında çalışıyor. Bu olayı öğrendikten sonra, ben eşimi bir defaya mahsus affedip ona bir şans tanımaya karar verdim ve kararımın doğruluğunu her geçen gün daha net görüyorum. Ama ailem kabullenmek istemiyor. Oysa o kız da en az eşim kadar suçlu.

Ben bu insanları anlamıyorum nasıl, ne yüzle hala benim aileme ait olan bir yerde çalışabiliyor? Bunca yaşananlara rağmen, ayrılmıyor? Verdiğim karardan pişman değilim ama yine de sormak istiyorum, doğru mu yaptım? Eşim tüm yaptıklarına çok pişman. Ailemse eşime karşı tavır aldı. Ben de arada kaldım.

<ı>RUMUZ: SMILEY

Evet kızım, herkes bir ikinci şansı hak eder. Eşinin pişmanlık duyduğunu söylüyorsun, umarım doğrudur. Ancak, sanki yalnızca o genç hanımı suçluyormuşsun, eşine toz kondurmuyormuşsun gibi bir duyguya kapıldım.

Eşini sevebilir, onu koruyabilirsin ama, şunu da unutma, bu genç kız, durup dururken eşine yaklaşmadı, herhalde. Erkekleri tanımıyor musun, onu elde etmek için ne diller dökmüştür!
Şu anda pişman olmuş ve bu maceranın ortaya çıkmasıyla seni kaybedebileceğini anlamıştır. Bundan sonra eşine ve çevrenizdeki insanlara karşı daha dikkatli olmalısın. Hiç kimseye çok fazla güvenmemelisin. Kızın işten ayrılmaması, biraz da ailenin sorunu değil mi? Kendisi ayrılmıyorsa, neden uzaklaştırılmamış? Ailenin zamanla bu konuyu unutacağını umuyorum, ama tabii eşin aynı hataya bir kez daha düşmezse.

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:05

İLGİLİ HABERLER