10 yıldır aranan FETÖ'cü başsavcı yakalandı

1 dk okuma
10 yıldır aranan FETÖ'cü başsavcı yakalandı

Hızlı Özet

10 Yıllık FETÖ Firarisi Eski Başsavcıvekili Hücre Evinde Ele Geçirildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ üyesi firari şahısların tespit edilerek yakalanmasına yönelik faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor.

Bu çalışmalar neticesinde, hakkında Ankara Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından “FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak” ve iki ayrı “görevi kötüye kullanmak” suçlarından yakalama emri bulunan ve İçişleri Bakanlığı’nın “terörden arananlar gri listesi”nde yer alan Şadan Sakınan’ın gizlendiği hücre evinin adresi saptandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çankaya ilçesine bağlı Aşağı Öveçler Mahallesi'ndeki belirlenen adrese bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon esnasında Sakınan, bir dolabın arkasına yapılmış gizli bir bölmede saklanırken yakalanarak gözaltına alındı.

Bu haber 1810 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!
Asayiş

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!

Okulların açıldığı ilk gün organize suç örgütlerine yönelik yurt genelinde 48 noktada operasyonlar yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Operasyonda 2 bin 477 kişi gözaltına alınmış oldu. Neredeyse bir gün içerisinde 3 bin 500 kişiye yönelik olarak işlem yapıldı” dedi. "Organize suç örgütleri peşlerini bırakacağımızı zannetmesin" mesajı veren Çiftçi, önümüzdeki günlerde de iadeler için Yunanistan, Almanya ve İtalya'ya da ziyaretler gerçekleştireceğini ifade etti.

Habervitrini14287 Görüntüleme
Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı
Asayiş

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandıntalya'da kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında eski Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, eski Koruma Şube Müdürü, komiser ve avukatın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, görev yerleri değiştirildikten sonra açığa alındı.

Habervitrini9364 Görüntüleme
Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi

Silivri açıklarında batan "Tuğberk İmamoğlu" gemisindeki 10 kişilik kayıp mürettebata ulaşmak için yürütülen çalışmalar sırasında bulunan cansız erkek bedeninin, batan geminin birinci kaptanı Yaşar Kayhan'a ait olduğu tespit edildi.

Habervitrini10240 Görüntüleme
Gülistan Doku soruşturmasında 4 zanlı daha tutuklandı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Gülistan Doku soruşturmasında 4 zanlı daha tutuklandı

Tunceli'de 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili son soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini11361 Görüntüleme