Bankta oturan gence taciz iddiası! Yaşlı adamı komalık etti

••1 dk okuma
Bankta oturan gence taciz iddiası! Yaşlı adamı komalık etti

Hızlı Özet

“Bolu’da parktaki bankta oturan 19 yaşındaki erkek öğrenciyi sözlü taciz ettiği öne sürülen Naim A. (67), genç tarafından darbedildi. Ağır yaralanarak adam entübe edildi, saldırgan ise gözaltına alındı.”

Bolu’da parktaki bankta oturan 19 yaşındaki erkek öğrenciyi sözlü taciz ettiği öne sürülen Naim A. (67), genç tarafından darbedildi. Ağır yaralanarak adam entübe edildi, saldırgan ise gözaltına alındı.

Dün öğle saatlerinde Bolu kent merkezindeki Demokrasi Parkı'nda yalnız oturan üniversite öğrencisi gencin yanına Naim A. geldi.

SÖZLÜ TACİZE DARPLA CEVAP VERDİ

Gençle bir süre sohbet eden Naim A., ardından sözlü tacizde bulundu. Duruma tepki gösteren ve öfkelenen üniversiteli genç, Naim A.'yı darbetmeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bankta oturan erkeği taciz etti iddiası! Yaşlı adamı komalık etti

DURUMU KRİTİK

Aldığı darbelerle ağır yaralanan Naim A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alınan ve entübe edilen Naim A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan üniversite öğrencisinin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

 

Bankta oturan erkeği taciz etti iddiası! Yaşlı adamı komalık etti
Bu haber 1609 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Polisimizi şehit eden zanlı öldü! Emniyetteki dosyası kabarık çıktı
Asayiş

Polisimizi şehit eden zanlı öldü! Emniyetteki dosyası kabarık çıktı

Yusuf Eray Tekalan'ın emniyette yapılan incelemesinde 8 farklı suçtan kaydının bulunduğu belirlendi. Tekalan'ın "tehdit", "hakaret", "kasten yaralama", "uyuşturucu madde kullanma veya bulundurma", "mala zarar verme", "taksirle yaralama", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçlarından adli kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.

Habervitrini14602 Görüntüleme
Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”
Asayiş

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”

Şişli Belediyesi'ndeki bazı imar ve ruhsat süreçlerine ilişkin davada Adem Altıntaş'ın 300 bin dolarlık ödeme hakkındaki ifadeleri dikkat çekti. Altıntaş, paranın bir bölümünü nakit olarak Hakan Karademir'e şantiyede elden teslim ettiğini söylerken, ödemenin nedenini “Şişli’de de projelerimiz vardı” sözleriyle açıkladı.

Habervitrini9986 Görüntüleme
İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var
Asayiş

İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan öğrencilerden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda toplam 8 öğrenci yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen lise öğrencisi gözaltına alındı.

Habervitrini14804 Görüntüleme
İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var
Asayiş

İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var

İstanbul merkezli uluslararası yatırım dolandırıcılarına yönelik operasyonda, Beyoğlu ve Şişli’de çağrı merkezi süsü verilen iki adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Siber polisin teknik ve fiziki takibi sonucu çökertilen şebekede, vatandaşı tuzağa düşüren 95 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini13704 Görüntüleme