CHP'lilerin kirli çamaşırlarını ortaya döken Tamar Tanrıyar'ın hesabına erişim engeli!

2 dk okuma
CHP'lilerin kirli çamaşırlarını ortaya döken Tamar Tanrıyar'ın hesabına erişim engeli!

Hızlı Özet

Hakkında tutuklama kararı bulunan ve görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ailesinin mahremiyetine yönelik savlar öne süren Tamar Tanrıyar'ın sosyal medya profiline erişim engellendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada sert bir dille eleştirdiği iddiaların ardından, bu iddiaları yayan Tamar Tanrıyar isimli kullanıcının sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.

Söz konusu engelleme, Tanrıyar'ın tutuklu bulunan ve görevden el çektirilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek ve gelini Zuhal Böcek'in kişisel yaşamlarına dair ortaya attığı ithamlar üzerine geldi.

ÖZEL: "BİR DELİ KARIYI ÇIKARIP VİDEO ÇEKTİRİYORLAR"

Özgür Özel, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, dolaşıma sokulan videoları "iğrenç iftira" olarak nitelendirmişti. Özel, yaşananları şu sözlerle aktarmıştı:

"Oradan gelininin aslında Muhittin Böcek’in sevgilisi olduğu, çocuğun Muhittin Böcek’ten olduğu, oğluyla evlendirdiği gibi iğrenç iftirayla bir video servis ettiler. ‘Devamı gelecek’ dediler. Biz de basından okuduk, Gökhan Böcek’in sinir krizi geçirdiği, ‘Tamam getirin ne istiyorsanız imzalayacağım’ dediği ortaya çıktı."

Yapılanların kabul edilemez olduğunu belirten Özel, "Aziz milletin vicdanına sesleniyorum: Olmayacak işler yapıyorlar. Ölmüş insanların namuslarına; Ferdi’nin para alabileceğini söyleyecek, Gülşahımızın namusuna laf edecek kadar şuurunu kaybetmişler" ifadelerini kullanmıştı.

CHP lideri, videoları yayınlayan kişinin kimliğine ve bağlantılarına dair de iddialarda bulunmuştu:

"O videoları yayınlayan o kişi, Akın Gürlek’in sosyal medya ekran yüzüdür arkadaşlar. Her şey oradan gitmektedir. Çalışma arkadaşlarımın namusuna, benim aile hayatıma ilişkin bir deli karıyı çıkarıp o videoları çektirmektedirler. 'akpden.com'u cep telefonunun vergisi milli güvenlik sorunu diye kapatanlar o siteleri kapatmamaktadır."

Konuşmasında AK Partili vekillere ve Meclis yönetimine de seslenen Özel, bu tür itibar suikastçılığına izin verilmemesi gerektiğini vurgulamıştı:

"AK Partili bütün milletvekillerine söylüyorum. Kendi grubunuzdaki kadın milletvekillerine yapılsa, namusu size emanet çalışma arkadaşlarınıza yapılsa, bunlar yayılsa... Ama ben içinde vicdan kırıntısı olanları söylüyorum: Öyle bazı şeyleri duyunca ‘Ört ki ölem’ diyen Numan Bey’e söylüyorum. Bu milletvekillerinin namusu, haysiyeti size emanet... Engelleme vermediğiniz sitelere konuşturduğunuz, her akşam Akın Gürlek’ten övgüyle bahseden, hepimize haysiyet cellatlığı yapanlara söylüyorum bunu."

Kaynak:medyaradar.net
Bu haber 13944 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! Ünlü isimlerin evlerinden çıkanlar şoke etti!
Medya/Magazin

Uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! Ünlü isimlerin evlerinden çıkanlar şoke etti!

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında aralarında Beren Saat, Kenan Doğulu ve Enis Arıkan’ın da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. İfade işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Habervitrini13125 Görüntüleme
Müge Anlı çileden çıktı! “Evli adama kaçtın daha ne şımarıklığın derdindesin?”
Medya/Magazin

Müge Anlı çileden çıktı! “Evli adama kaçtın daha ne şımarıklığın derdindesin?”

ATV ekranlarının fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"te yine hafızalardan silinmeyecek bir canlı yayın gerilimi yaşandı. İnternet oyununda tanıştığı iki çocuklu ve evli bir adamın evine kaçan genç kızın önünde diz çöken aile üyelerine sinirlenen Müge Anlı, "Ne oluyor be! Onun dizine falan kapanıyorsunuz. Evli, iki çocuklu adama gidiyorsun; daha ne şımarıklığın derdindesin?" diyerek tepki gösterdi.

Habervitrini11721 Görüntüleme
Ünlülere uyuşturucuda büyük dalga.. Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşe Hatun Önal
Medya/Magazin

Ünlülere uyuşturucuda büyük dalga.. Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşe Hatun Önal

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni operasyon! Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşe Hatun Önal ve Enis Arıkan dahil 22 gözaltı

Habervitrini10372 Görüntüleme
Ece Erken'in 'Ayna Kırma' Davası Yeniden Görülüyor: Sunucuya İki Suçlama
Medya/Magazin

Ece Erken'in 'Ayna Kırma' Davası Yeniden Görülüyor: Sunucuya İki Suçlama

Sunucu Ece Erken ile Benan Kocadereli arasında kamuoyunda uzun süre yer bulan dava, üst mahkemenin kararı ile yeniden başlıyor. Verilen para cezasını bozan mahkeme, dosyayı yeniden değerlendirilmek üzere geri gönderdi.

Habervitrini12044 Görüntüleme