Galatasaray'a Bruno Fernandes müjdesi

••1 dk okuma
Galatasaray'a Bruno Fernandes müjdesi

Hızlı Özet

“Galatasaray, Bruno Fernandes transferinde yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Manchester United ile sözleşmesindeki bir yıllık uzatma opsiyonunu kullanmak...”

Galatasaray yıldız transferlerine bir yenisini eklemek için çalışmalarını sürdürürken gündemine yeniden Bruno Fernandes’i aldı.

Sarı-Kırmızılılar'ın geçen sezondan bu yana ilgilendiği Portekizli futbolcunun Manchester United’daki geleceğine ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı.

Kulüp, geçen sezon da gündemine aldığı yıldız oyuncu için şartların bu kez daha uygun hale gelmesini bekliyor.

Gelen haberlere göre 32 yaşındaki oyuncu, İngiliz kulübüyle sözleşmesinde bulunan bir yıllık uzatma opsiyonunun kullanılmasını istemiyor.

Mevcut kontratı sezon sonunda bitecek Fernandes için henüz opsiyon kararı alınmadı.

Yaşanan gelişmeler üzerine Galatasaray Yönetimi’nin ocak ayında yeniden görüşme zemini araması için fırsat doğdu.

Opsiyonun devreye sokulmaması halinde tecrübeli 10 numara sezon sonunda serbest kalabilecek.

Sarı-Kırmızılılar da böylece bonservis ödemeden transfer yapma ihtimalini değerlendirecek.

Manchester United’ın sözleşmeyi uzatması durumunda ise sezon sonunda makul bir bonservis teklifi sunulması planlanıyor.

Galatasaray’da forma giymeye başlayan Rafael Leao’nun varlığının da vatandaşı Fernandes’in kararını etkileyebileceği ileri sürüldü.

Portekiz Milli Takımı’yla Norveç deplasmanına çıkan yıldız, tribünlerden yükselen “Galatasaray’a gel Fernandes” çağrılarına gülümseyerek karşılık vermişti.

Bu sezon Manchester United formasıyla 7 karşılaşmada 4 gol ve 1 asist üreten Fernandes’in güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yönetim, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşme durumunu yakından izlerken transferin mali şartlarını da değerlendirecek.

#bruno fernandes#Galatasaray Transfer#gazetehaberi#Futbol Haberleri#manchester united#Yıldız Transferi#Sarı-Kırmızılılar#Sezon Sonu#Portekizli Yıldız#Uzatma Opsiyonu
Kaynak:fanatik.com.tr
Bu haber 15092 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR