Kadroda İki Önemli Eksik
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında evinde ağırlayacağı Antalyaspor mücadelesi öncesinde kadro sıkıntısıyla karşılaştı. Gerçekleştirilen son antrenmana katılmayan Mario Lemina ile Gabriel Sara’nın Akdeniz temsilcisine karşı sahada olamayacağı bildirildi.
Bu durum, teknik kadroyu alternatif planlar üzerinde çalışmaya sevk etti. Sezonu kapattığı yönünde haberler çıkan Sara'nın pozisyonunda Leroy Sane’nin görev alacağı ulaşan bilgiler arasında. Orta sahada ise Torreira’nın partnerinin kim olacağı netleşti.
İlkay Gündoğan Şampiyonluk İçin Sahada
Teknik heyetin yaptığı değerlendirmeler neticesinde, orta alanda Torreira’nın yanındaki ismin İlkay Gündoğan olacağı ifade edildi. Kulübe katılırken yaptığı açıklamayla gündeme gelen 35 yaşındaki futbolcunun, şampiyonluk yolundaki bu kritik karşılaşma için hususi bir hazırlık yürüttüğü kaydedildi.
Cim Bom’a gelirken, ‘Çocukluk aşkım’ ifadesini kullanan tecrübeli oyuncu, bu maçın öneminin farkında.
Büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda İlkay Gündoğan'ın maça ilk on birde başlaması bekleniyor. Deneyimli futbolcunun tek hedefi, takımını Kırmızı-Beyazlılar karşısında galibiyete taşıyarak 26. şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırmak.
Öte yandan, sakatlıkları süren Lemina ve Sara’nın sağlık durumlarına ilişkin güncel açıklamanın önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.




