İran'dan ABD'ye rest! "Yiğit evlatlarımız onları bekliyor"

••1 dk okuma
İran'dan ABD'ye rest! "Yiğit evlatlarımız onları bekliyor"

Hızlı Özet

“İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, "Bazı ABD’li yetkililer birkaç bin askerle İran’a kara harekatı düzenlemeyi planladıklarını söylüyor. İran toprakları cehennemliklerin dans edeceği bir yer değildir" dedi.”

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, "Bazı ABD’li yetkililer birkaç bin askerle İran’a kara harekatı düzenlemeyi planladıklarını söylüyor. İran toprakları cehennemliklerin dans edeceği bir yer değildir" dedi.

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, ABD'nin muhtemel kara saldırısına dair açıklamalarda bulundu.

Laricani'nin açıklaması şöyle:

Bazı ABD’li yetkililer birkaç bin askerle İran’a kara harekatı düzenlemeyi planladıklarını söylüyor. İran toprakları cehennemliklerin dans edeceği bir yer değildir.

İmam Humeyni ile İmam Hamaney’in yiğit evlatları onları bekliyor.

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt ise, şu anda İran’a yönelik bir kara operasyonunun planlanmadığını belirterek, "Ancak ABD Başkanı adına bu seçeneği tamamen dışlayamam" ifadesini kullanmıştı.

 

Bu haber 577 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemen çöllerinde inanılmaz savaş...
Dünya

Yemen çöllerinde inanılmaz savaş...

Çölün ortasında, arkasında silahlı savaşçıların bulunduğu bir kamyonetle yüksek hızda bir yolculuktu. Yemen'in hükümet yanlısı güçleriyle birlikte seyahat ediyor, Arap Denizi'ni ve uzaktaki ürkütücü dağ zirvelerini ara ara görüyorduk. Bize söylendiğine göre, Husi isyancılar birkaç gün önce buradan çıkarılmıştı.

Habervitrini10391 Görüntüleme
Azerbaycan'da Okul kapılarına barikat kurmaya başladılar
Dünya

Azerbaycan'da Okul kapılarına barikat kurmaya başladılar

Azerbaycan'da başörtülü öğrencilerin ve öğretmenlerin okullara alınmaması nedeniyle başlayan gerilim giderek büyüyor. Sosyal medyada yayılan son görüntülerde, bir okulun girişinde başörtülü kişilerin içeri girmesini engellemek amacıyla barikat kurulduğu görüldü.

Habervitrini11987 Görüntüleme
Netanyahu'yu şok eden seçim anketi! Rakibi Gadi Eisenkot 10 puan öne geçti
Dünya

Netanyahu'yu şok eden seçim anketi! Rakibi Gadi Eisenkot 10 puan öne geçti

İsrail'de genel seçimlere iki hafta kala Kanal 12 televizyonunda yayımlanan kamuoyu araştırması, partilerin meclisteki olası sandalye dağılımını ortaya koydu. Ankete göre Netanyahu karşıtı muhalefet bloku, 120 sandalyeli İsrail Meclisi Knesset'te 67 sandalyeye ulaşıyor. Bu sandalyelerin 54'ünün Siyonist partilere, 13'ünün ise İsrail vatandaşı Filistinlilerin partilerine ait olacağı tahmin ediliyor.

Habervitrini10034 Görüntüleme
Husi milisleri neden Suudi havaalanlarına saldırıyor?
Dünya

Husi milisleri neden Suudi havaalanlarına saldırıyor?

Yemen'deki Husi milisleri, Pazar günü Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nda bir kişinin ölümüne ve yaklaşık bir düzine kişinin yaralanmasına neden olan saldırının sorumluluğunu üstlendi. Bu saldırı, bir gün önce gerçekleşen ve 13 kişinin ölümüne , 300'den fazla kişinin de yaralanmasına yol açan başka bir saldırının ardından geldi.

Habervitrini9581 Görüntüleme