Aktivistler bina içine girerek İsrail katliamlarına dikkat çekmek amacıyla duvarlara "bebek katilleri" gibi ifadeler yazdılar.
İngiltere'de yasaklanan Palestine Action grubuna mensup aktivistler, İsrail savunma sanayi şirketi Elbit'in Almanya'nın güneyindeki Ulm kentinde bulunan ofisine girdi.
Alman polisine göre aktivistler binaya girerek boya ve sis bombaları attılar, duvarlara İsrail'in katliamlarına dikkat çekmek için kırmızı renkle Gazze'deki soykırım savaşına karşı sloganlar yazdılar.
Açıklamada polisin olayla ilgili olarak beş kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.
Alman polisi, devlet güvenlik birimlerinin olayı soruşturduğunu ve hasarın değerinin altı rakamlı bir meblağ olduğunu tahmin ettiklerini, ancak tam olarak ne kadar olduğunu açıklamadıklarını sözlerine ekledi.
Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
kaynak olarak ekleyin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Husiler’den Suudi Arabistan’a balistik füze saldırısı: Aramco petrol tesisi hedef alındı!
Seri, Suudi Arabistan'ın Yanbu kentindeki ulusal petrol şirketi Aramco tesisine çok sayıda balistik füze ve İHA'larla saldırı düzenlediklerini söyledi.

Flaş.. Mekke'ye saldırı girişimi
Suudi Arabistan: Hava savunma güçleri Mekke hava sahasına girmeye çalışan İHA'yı imha etti

NBC News kanalına ait helikopterin haber takibi sırasında düşmesi nedeniyle 3 kişi öldü
NBC News'in haberine göre, kanala ait bir helikopter, California'nın Los Angeles kentinde 2 kişinin öldüğü bir otobüs kazasını haberleştirmek için havalandı ve bir süre sonra düştü.

Netanyahu ile Ben-Gvir arasındaki anlaşmazlık tırmanıyor
İsrail'de yaklaşan genel seçimler öncesinde Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki iktidardaki Likud Partisi ile aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir liderliğindeki Yahudi Gücü Partisi arasında gerginlik yaşandığı bildirildi.
