Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz o anları anlattı

2 dk okuma
Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz o anları anlattı

Hızlı Özet

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan sağlık durumuna ilişkin ilk paylaşım geldi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan sağlık durumuna ilişkin ilk paylaşım geldi.

Hastane odasından fotoğraf paylaşan Yılmaz, yaşadığı rahatsızlığı şöyle anlattı:

"Sağ olun arkadaşlar, iyiyim. Tam G.O.R.A.'nın çekimleri bitti, dedim ki şimdi iş bitince çıkar yorgunluğu; sette hiç belli etmez, kemiklerin ağrır iş bitince... Dün kötü bir ağrı saplandı göğsüme, sırtıma. Eve gidip yatsam hâlâ yatıyor olurdum… Ayvacık'ta ilk hastanede, burada Çanakkale'deki arkadaşlarıma teşekkür ederim, edeceğim sonra detaylı. Soran, eden, gelen herkese teşekkür ederim. Sağlık Bakanımız da sağ olsun geçmiş olsun dileklerini iletmiş. Tüm sağlık dünyası zaten beni sever, ne mutlu… Neyse, kötü bir gün geçirdim vesselam. Doktorlar stresten uzak durun dedi. Güldüm :) Yine 'Abi az iç' diyen, 'Saçı kesti, yeni imaj' diyenlere bir sözüm var: Siz olmasanız kalp krizi de olmazdı hayatta :) Sevenlere tekrar tekrar teşekkür ederim. Sağlıklı olun inşallah."

 

Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz'dan ilk açıklama: O anları anlattı

EVİNDE RAHATSIZLANDI

Ayvacık ilçesine bağlı Paşaköy'deki evinde dün akşam saatlerinde rahatsızlanan Cem Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasının ardından ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ÇOMÜ Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edilen Yılmaz'a, anjiyo laboratuvarında Prof. Dr. Ercan Akşit ve ekibi tarafından el bileğinden yaklaşık 40 dakika süren balon ve stent işlemi uygulanmıştı.

Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz'dan ilk açıklama: O anları anlattı

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kalbin ön yüzünü etkileyen kalp krizi geçirdiği belirlenen Yılmaz'ın tedavisi, ÇOMÜ Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde sürdürülüyor.

Yılmaz'ın doktoru ÇOMÜ Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Akşit, yapılan müdahalenin başarılı geçtiğini ve ünlü komedyenin durumunun stabil olduğunu açıkladı.

Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz'dan ilk açıklama: O anları anlattı

Akşit, hızlı müdahale sayesinde kalp dokusunda oluşabilecek hasarın büyük ölçüde önüne geçildiğini belirterek, Yılmaz'ın durumunun iyi seyretmesi halinde 24 saatin ardından servise alınabileceğini ve bir iki gün içinde taburcu edilebileceğini söyledi.

Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz'dan ilk açıklama: O anları anlattı

"HATTA ESPRİ YAPIYOR"

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu da Yılmaz'ın son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yılmaz'ı yoğun bakımda ziyaret ettiklerini aktaran Erenoğlu, "Genel sağlık durumu gayet iyi şükürler olsun, hatta espri yapıyor. Kontrol altında. Her şey yolunda giderse servise alacağız ve sağlığına kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da gerekli tıbbi müdahalelerin başarıyla gerçekleştirildiğini ve Yılmaz'ın tedavi ve takibinin koroner yoğun bakımda sürdüğünü açıklamıştı.

Bu haber 9075 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Girne açıklarında feribot faciası: 7 kişi öldü, 23 kişi aranıyor
Gündem

Girne açıklarında feribot faciası: 7 kişi öldü, 23 kişi aranıyor

KKTC’nin Girne Limanı’ndan Mersin’in Taşucu Limanı’na gitmek üzere hareket eden yolcu gemisi, denize açıldıktan kısa süre sonra henüz belirlenemeyen nedenle su alarak alabora oldu. Gemide bulunan 259 yolcu ve 8 mürettebattan 237 kişi kurtarılırken, 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Kayıp 23 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Habervitrini10113 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den Diyarbakır'daki provokasyona cevap! "Müsamaha gösterilmeyecek"
Gündem

Bakan Çiftçi'den Diyarbakır'daki provokasyona cevap! "Müsamaha gösterilmeyecek"

Diyarbakır'da terör örgütü PKK üyelerinin posterlerini sokaklara asan 4 kişi emniyet güçlerince gözaltına alınırken, infiale yol açan posterler hızla kaldırıldı. Olayın ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Terörsüz Türkiye" sürecine engel olmaya çalışan hiçbir provokasyona müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı. Ülkeyi terörden bütünüyle arındırma kararlılığını yineleyen Çiftçi, milli birlik ve huzur iklimini bozmaya yönelik eylemlerin kararlılıkla takip edileceğini belirterek tüm kesimleri bu tarihi süreçte sorumluluk almaya davet etti.

Habervitrini13094 Görüntüleme
ABD ordusunda İran çatlağı: Komutanlar Trump yönetimine karşı çıktı
Gündem

ABD ordusunda İran çatlağı: Komutanlar Trump yönetimine karşı çıktı

ABD'li üst düzey askeri yetkililer, Savunma Bakanı Pete Hegseth'i İran'a yönelik geniş çaplı operasyonların uzatılmasının sürdürülemez olduğu konusunda uyardı. Komutanlara göre Orta Doğu'ya kaydırılan askeri güç, ABD'nin Avrupa ve Pasifik başta olmak üzere diğer bölgelerdeki tehditlere karşı kapasitesini zayıflatıyor.

Habervitrini10911 Görüntüleme
KKTC'deki gemi faciası sonrası Türkiye'den peş peşe açıklama
Gündem

KKTC'deki gemi faciası sonrası Türkiye'den peş peşe açıklama

259 yolcu ve 8 mürettebatla KKTC'den Mersin'e doğru hareket eden yolcu gemisi, Girne açıklarında su alarak alabora oldu. Ekipler yolcu ve mürettebatı kurtarmak için seferber olurken, olayla ilgili Türkiye'den de peş peşe açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İçişleri Bakanlığı ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Habervitrini12912 Görüntüleme