Asayiş
  • 12.10.2012 15:11

Kocasının cinsel organını kesen kadından şok sözler

ŞİŞLİ’de 37 yıllık eşi Mustafa B.’yi kalbinden 3 kez bıçakladıktan sonra cinsel organını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İsmigül B., polisteki ifadesinde eşinin zaman zaman kendisine kötü davrandığını söyleyerek “Mutfakta kahvaltı hazırlarken beynimin içinde bir ses ‘Onu öldür’ diye bağırıyordu. Onun mutfakta yanıma geldiğini hatırlıyorum, gerisini hatırlamıyorum.” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde olaydan sonra sorgulanan İsmigül B.’nin polisteki ifadesi tamamlandı. Poliste eşinin zaman zaman kendisine kötü davrandığını söyleyen İsmigül B., “Psikolojik hastalığım nedeni ile zaman zaman insanları kendime düşman görüyordum. Bu nedenle İstanbul’a tedavi için gelmiştik.” dedi. Olay sabahı yataktan kalktıklarında eşinin kendisinden kahvaltı hazırlamasını istediğini anlatan İsmigül B., şunları söyledi:

  “Ona kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim. Ancak bu sırada beynimden bir ses ‘onu öldür’ ‘onu öldür’ diye bağırıyordu. Bu sesle mücadele ederken kahvaltı hazırlayamadım. Aradan ne kadar süre geçtiğini bilmiyorum. Sanırım eşim bana seslendi duymadım. Bir anda yanıma gelerek ‘Daha hazırlamadın mı?’ diye sordu. Daha sonra da ‘Hazırlamadıysan önemli değil’ dedi. Bu konuşmanın ardından kendimi kaybettim. Son olarak bunları hatırlıyorum. Tekrar kendime geldiğimde her taraf kan içindeydi ve eşim ölmüştü. Ne yapacağımı bilmediğim için etrafı temizledim. Daha sonra iyice kendime geldikten sonra aklıma oğlumu aramak geldi. Onu arayıp durumu anlattım. Daha sonra polisler geldi.”


İfadesinin alınması sırasında zaman zaman ağlayan İsmigül B.’nin eşinin üzerindeki elbiseleri neden değiştirdiğini bir cevap vermediği ve hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

DHA

GÖZALTINA ALINAN KADIN TUTUKLANDI

Kocasını öldürdükten sonra cinsel organını kesen kadın, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Katil zanlısı kadın ifadesinde, eşinin kendisiyle ters ilişkiye girmesinden ötürü psikolojisinin bozulduğunu ve cinayeti nasıl işlediğini hatırlamadığını söyledi.
Önceki gece Şişli’de ikamet ettiği evde kocası Mustafa B.’yi öldüren İsmigül B., daha sonra oğlunu aramış ve olay ortaya çıkmıştı. Olayın ortaya çıkmasının ardından İsmigül B., gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’na götürülmüştü. Burada ifadesi alınan İsmigül B., kocasının evlenmelerinden bir süre sonra kendisiyle ters ilişkiye girmeye başladığını ifade etti. Bu durumu istemediğini ve zamanla bu durumdan ötürü psikolojisinin bozulduğunu belirten İsmigül B., “Eşim benle zorla ters ilişkiye giriyordu. Bu durum benim psikolojimi bozmaya başlamıştı. Kocanı da, kendini de öldür şeklinde sesler duyuyordum. Daha sonra çocuklarım oldu ve bu durumdan kimseye söz edemiyordum. Evlendikten 5-6 sene sonra fare zehri içerek intihar etmek istedim. İşten gelen kocam beni hastaneye götürmedi. Hasta bakıcı olduğundan ötürü beni kusturarak zehri çıkarmamı sağladı” dedi.
“Bu olaydan sonra eşim kimseye bir şey söylememem konusunda beni tehdit etti” diyen İsmigül B., “Kimseye bir şey söylemedim. Zamanla psikolojim bozuldu ve doktor tedavisi görmeye başladım. Kafamda özellikle geceleri ‘kocanı öldür, kendini öldür’ şeklinde sesler duyuyordum. İlaç kullanmaya başladıktan sonra gündüzleri bu sesler azalmaya başlamış ama bazen geceleri bu sesleri yine duyuyordum. Eşim günde iki paket sigara ve içki içiyordu. Ters ilişkiye girmek istemediğim zamanlarda beni dövüyordu. Bir süre eşim işe gittiğinde çocuklarımı eltimin evine gönderdim ve mutfak tüpünü açarak intihar etmek istedim. Ancak gözümü açtığımda eşim ve eltim başucumdaydı” diye konuştu.
Savcılıktaki ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini hatırlamadığını, son 15 gün içerisinde uyku problemi yaşadığını söyleyen İsmigül B., “Önceki gece uyuyamadım. Sabah 8 sıralarında oğlum Yakup eve geldi. Bu sırada ben ve eşim yatakta uyanıktık. Eşim benden kahvaltı hazırlamamı istedi. Ancak başımdaki ağrılardan dolayı kalkamadım. Eşimi nasıl bıçakladığımı, cinsel organını nasıl kestiğimi hatırlamıyorum. Olaydan sonra kan izlerini temizleyip temizlemediğimi hatırlamıyorum. Üzgünüm, pişmanım” dedi.
İsmigül B., savcılık sorgusunun ardında kasten nikahlı eşini öldürmek suçundan Nöbetçi 5. Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Nöbetçi 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ifade veren İsmigül B., 38 yıllık evli olduğunu ve kocasının kendisiyle sürekli ters ilişkiye girmek için zorladığını ifade etti. Bu nedenle sinir sisteminin bozulduğunu belirten İsmigül B., ''Olay günü de yine benimle ters ilişkiye girmek için ısrar etti. Kocam felçli olduğu için bana 'Sen kadın değil misin kendin yap' dedi. Ayrıca, beynimden kendini ve eşini öldür diye bir ses geldi. Bu sesler çoğaldı. Bıçağı aldığımı hatırlıyorum, sesler bana bıçakla kendini öldür, onu da öldür diyordu. Bu tür sesler hastalandığımdan beri duyuyorum'' diye konuştu.
Şüphelinin avukatı Kadir Kartal ise, müvekkilinin psikolojik tedavi gördüğünü ifade ederek, ''Tutuklama kararı verilecekse TCK’nın 32. maddesinin değerlendirilmesi yönünden Bakırköy Akıl Hastalıkları Hastanesi’ne sevki sağlanarak, tedavisinin yapılmasını talep ediyoruz'' dedi.
Mahkeme, İsmigül B.’nin “eşini öldürmek” suçundan tutuklanmasına karar verdi.

 

İHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:25

İLGİLİ HABERLER