Küçük Çocuğunun Müstehcen Görüntülerini TikTok'ta Paylaşan Anne Tutuklandı

1 dk okuma
Küçük Çocuğunun Müstehcen Görüntülerini TikTok'ta Paylaşan Anne Tutuklandı

Hızlı Özet

İzmir'de, 11 yaşındaki öz kızına ait gayriahlaki görüntüleri sosyal medya platformu TikTok'ta yayan G.A. isimli kadın, yürütülen soruşturma neticesinde tutuklandı. 'Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçuyla cezaevine gönderilen annenin yanı sıra, olayla ilintili olarak çocuğun halası hakkında da adli kontrol kararı verildi.

İzmir'de yürütülen bir soruşturma kapsamında, 11 yaşındaki kız çocuğunun uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaştığı tespit edilen anne G.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli anne, 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' ile suçlandı.

Soruşturma süreci, sosyal medya platformlarında küçük bir çocuğa ait gayriahlaki içeriklerin dolaşıma sokulduğuna dair alınan bir ihbar üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde mağdurun 11 yaşındaki A.A. olduğu saptandı.

Polis ekipleri, olayın şüphelileri olarak çocuğun annesi G.A. ile babası Y.A.'yı belirledi. Gerçekleştirilen bir operasyonla anne G.A. yakalanırken, baba Y.A.'nın başka bir suçtan dolayı halihazırda ceza infaz kurumunda olduğu anlaşıldı. Devlet korumasına alınan çocuk ise İzmir Çocuk İzlem Merkezi'ne teslim edildi.

HALA HAKKINDA ADLİ KONTROL KARARI

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte, pedagog gözetiminde ifadesi alınan çocuğun beyanları doğrultusunda hala M.V. de nezarete alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden hala M.V. hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Olayla ilgili olarak şüphelilere ait dijital materyallerin tamamına el konulduğu ve incelemeye alındığı bildirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde devam eden çok yönlü tahkikat kapsamında, olaya karışmış olabilecek başka kişilerin olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak:sabah.com.tr
Bu haber 12530 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Irmak Ayşe Koparan öğretmenle ilgili flaş gelişme
Asayiş

Irmak Ayşe Koparan öğretmenle ilgili flaş gelişme

Ağrı'da 7 Haziran'da evinde iple asılmış vaziyette ölü bulunan genç öğretmenle ilgili başlayan soruşturmada tüm iddialar inceleniyor.

Habervitrini14543 Görüntüleme
Leyla Aydemir davası sil baştan! Acılı anne konuştu
Asayiş

Leyla Aydemir davası sil baştan! Acılı anne konuştu

Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada yeni duruşma görüldü. Acılı anne Şükran Aydemir “Bu acıyı bana kim yaşattıysa, iki dünyada da ondan şikayetçiyim. Kimin yaptığını bilmiyorum, bilsem kendi ellerimle hesap sorarım" diye seslendi.

Habervitrini12315 Görüntüleme
Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger görevden uzaklaştırıldı!
Asayiş

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger görevden uzaklaştırıldı!

İçişleri Bakanlığı, rüşvet alma suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Söz konusu kararın mahkeme hükmü sonrası alındığı bildirildi.

Habervitrini11607 Görüntüleme
Vatan Bilgisayar'ın Sahibi Hasan Vatan Uyuşturucudan gözaltında
Asayiş
#istanbul#Güncel#Bilgisayar

Vatan Bilgisayar'ın Sahibi Hasan Vatan Uyuşturucudan gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen bir uyuşturucu ve fuhuş soruşturması doğrultusunda, aralarında iş insanı Hasan Vatan'ın da olduğu 22 şüpheli, sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Nezarete alınanlar arasında sanat ve cemiyet hayatından tanınmış simalar da bulunuyor.

Habervitrini14854 Görüntüleme