Mustafa Sandal'ın karısı Melis Sandal hakkında yakalama kararı: Mal varlıklarına el konuldu!

••2 dk okuma
Mustafa Sandal'ın karısı Melis Sandal hakkında yakalama kararı: Mal varlıklarına el konuldu!

Hızlı Özet

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen dev fon soruşturmasında sıcak bir gelişme yaşandı. Türkiye gündemini sarsan dosyaya cemiyet ve şov dünyasının ünlü isimleri de dahil oldu.”

: Dev Fon Soruşturmasında Şok Gelişme! Melis Sandal ve Babasının Mal Varlıklarına El Konuldu, Yakalama Kararı Çıkarıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen dev fon soruşturmasında sıcak bir gelişme yaşandı. Türkiye gündemini sarsan dosyaya cemiyet ve şov dünyasının ünlü isimleri de dahil oldu.

Soruşturma kapsamında, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ve kayınpederi Cihan Sütşurup’un fon hareketlerinde aktif rol oynadıkları tespit edildi. Savcılığın talebi üzerine harekete geçen Sulh Ceza Hâkimliği, Melis Sandal ve Cihan Sütşurup’un tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

İfadaye Gitmediler, Adreslerinde Bulunamadılar: Yakalama Kararı Çıkarıldı!

Soruşturma makamlarınca verilen ifade çağrılarına uymayan ve adreslerinde bulunamayan baba-kız hakkında resmi yakalama kararı çıkarıldı. Emniyet güçlerinin, şüphelilerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyonları devam ediyor.

11 Milyar TL İddiası ve Dubai Kaçışı Gündemde

Melis Sandal’ın, tasfiye kararı alınan fonlardan 11 milyar TL’yi aşkın bir parayı çekerek Dubai’ye gittiği yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından gözlerin çevrildiği eşi Mustafa Sandal ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak sessizliğini bozdu.

Mustafa Sandal: "Aramızda Karı-Kocalık Dışında Maddi Bir Bağ Yok"

Hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanlayan ve eşiyle herhangi bir finansal ortaklığı olmadığını belirten Mustafa Sandal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eşim Melis ve babası Cihan Sütşurup ile ilgili iddiaların şahsımla ilişkilendirilmesi haksızdır, kötü niyetlidir. Melis ile karı-koca olmak dışında maddi anlamda hiçbir ortak işimiz olmamıştır. Ben 32 yıldır müzik sektöründeyim ve müzikten başka hiçbir işim, uğraşım ve gelirim yoktur.

Dubai meselesi; Melis'in oğlu Dubai'de okuyor, dolayısıyla eş durumundan orada Dubai'de Golden Visa - oturum iznim var. Benim geçen sene İngiltere'de Global Yetenek Vizesi aldığımı da tüm Türkiye zaten biliyor. Şahsımla ilgili iftira ve hakaret içeren tüm haber ve yorumlarla ilgili avukatım gerekli hukuki takibi yapmaktadır."

Soruşturmayla ilgili adli ve kolluk süreçleri titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak:sabah.com.tr
Bu haber 11696 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR