Nişanlısını öldürdü

1 dk okuma
Nişanlısını öldürdü

Hızlı Özet

Evlilik hazırlığı yapan Hasan Temur ile nişanlısı Ayşegül Kırğıl, nikah işlemleri için gerekli tahlilleri vermek üzere hastaneye gitme planı yaptı.

Olay, 21 Eylül'de saat 08.00 sıralarında, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Evlilik hazırlığı yapan Hasan Temur ile nişanlısı Ayşegül Kırğıl, nikah işlemleri için gerekli tahlilleri vermek üzere hastaneye gitme planı yaptı.

Ayşegül Kırğıl, iddiaya göre uyuyakalan nişanlısını uyandırmak isteyince çift arasında tartışma çıktı.

Uyandırıldığı için öfkelenen Hasan Temur, Ayşegül Kırğıl'ı yumruklayıp, tokatladı.

Bunun üzerine Kırğıl, mutfak masasından aldığı bıçakla nişanlısını göğsünden yaraladı.

Temur'un yere yığıldığını gören Kırğıl, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildirdi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesinin ardından ambulansla Balcalı Hastanesi'ne götürülen Temur, kurtarılamadı.

Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından yakınları tarafından alınan Temur'un cenazesi, toprağa verildi.

UYANDIRMAK İSTEMİŞTİM

Şüpheli Ayşegül Kırğıl ise polis tarafından gözaltına alınıp, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Emniyette sorguya alınan Kırğıl, Sadece uyandırmak istemiştim ancak birden sinirlenip, bana vurmaya başladı.

Ben de kendimi korumak için masadaki bıçağı aldım.

Arbede sırasında Hasan yaralandı.

Evlilik arifesindeydik, onu öldürmek istemedim.

Pişmanım dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayşegül Kırğıl, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

#cinayet#Adana#Sarıçam
Kaynak:hurriyet.com.tr
Bu haber 14090 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı
Asayiş

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin bulunduğu sokakta düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Habervitrini10838 Görüntüleme
Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım
Asayiş

Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım

Kurtlar Vadisi dizisinde “Ömer Baba” karakterini canlandıran Emin Olcay, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Olcay, adliye çıkışında “Gördüklerimi, bildiklerimi anlattım” dedi.

Habervitrini9417 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek
Asayiş

Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Manisa'daki okul saldırısına ilişkin "Olayda herhangi bir ihmali olanlar tespit edilecek. Saldırının gerçekleştiği okul da birinci dereceden riskli okullardan bir tanesi. Orada bizim bir tane bekçimiz görev yapıyor" dedi. Çiftçi ayrıca saldırganın silahı dedesinin evinden aldığını söyledi.

Habervitrini13651 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.
Asayiş

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Silivri Adliyesi'ne 'bilgi sahibi' sıfatı ile ifade veren sinema ve tiyatro oyuncusu Emin Olcay, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var. Bu yiğitlerin neden bizleri terk ettiğini, neden vefat ettiklerini anlamamız için savcılarımıza çok iş düşüyor" dedi.

Habervitrini9690 Görüntüleme