Olay sözler: Mourinho 4 haftada kovulurdu

1 dk okuma
Olay sözler: Mourinho 4 haftada kovulurdu

Hızlı Özet

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho ile ilgili yankı uyandıran açıklamalar yaptı.

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho ile ilgili yankı uyandıran açıklamalar yaptı.

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ADI MOURINHO OLMASAYDI 4 HAFTADA KOVULURDU"
Radyospor'da konuşan Yılmaz Vural, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için "Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu ciddi bir yatırım yaptı. Mourinho ülke futbolunun tanıtımı için çok önemli bir figür. Türk futbolunun farklı bir sistemi var. Mourinho da olsanız zamana ihtiyacınız var. Mourinho ile ilgili eleştiriler başladı. Göztepe maçından sonra da bunu net bir şekilde gördük. Mourinho'nun adı Mourinho olmasaydı 4 haftada kovulurdu. Ne yazık ki sabırsız bir futbol kültürümüz var" ifadelerini kullandı.

Son olarak Ekim 2023 - Haziran 2024 yılları arasında TFF 2. Lig ekibi Menemenspor'u çalıştıran deneyimli teknik direktör, bir süredir takım çalıştırmıyor.

Bu haber 845 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Terim'den yıllar sonra Hagi ve Roberto Baggio itirafı: "İlk kez açıklıyorum"
Spor

Terim'den yıllar sonra Hagi ve Roberto Baggio itirafı: "İlk kez açıklıyorum"

Ünlü teknik direktör Fatih Terim, kendi YouTube kanalında kariyerine ilişkin soruları cevapladı. Terim, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı döneme ilişkin Baggio transferi iddiasını da değerlendirdi. Terim, Baggio'nun Galatasaray'a transferinin kendi planları arasında olduğunu belirterek, "Çok istiyordum" dedi.

Habervitrini13830 Görüntüleme
Kerem Aktürkoğlu kötü oynarsa kulübeye mahkum olur
Spor

Kerem Aktürkoğlu kötü oynarsa kulübeye mahkum olur

Fenerbahçe’de sezon başından bu yana sergilediği performansla beklentilerin altında kalan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Kerem Aktürkoğlu için kritik viraja girildi. 

Habervitrini13861 Görüntüleme
Icardi'nin geri dönüşüne engel: Takımda görmek istemiyor
Spor

Icardi'nin geri dönüşüne engel: Takımda görmek istemiyor

Galatasaray'da 4 sezon forma giydikten sonra yollarını ayıran Mauro Icardi, henüz yeni bir takım bulamazken Lazio ile görüşmelerin yeniden başladığı ileri sürüldü. 33 yaşındaki santrforun İtalya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ancak Lazio Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun Arjantinliyi istemediği ve yönetimle yapılacak görüşmenin ardından son kararın verileceği belirtildi.

Habervitrini10454 Görüntüleme
İsmail Kartal istifa sürecini anlattı: "Beni çok üzdü"
Spor

İsmail Kartal istifa sürecini anlattı: "Beni çok üzdü"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'deki Gaziantep Futbol Kulübü maçı öncesinde istifa sürecine ilişkin soruyu cevapladı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma mücadelesinde yaşanan şişe atma olayının kendisini çok üzdüğünü ve maç sonu duygusal davranmış olabileceğini kaydeden Kartal, "Bu beni çok üzdü. Daha sonra yönetimle açık açık konuştuk. Şu anda bir problem yok ve devam ediyorum." dedi.

Habervitrini13672 Görüntüleme