Saba Tümer konuğuna kur mu yaptı

1 dk okuma
Saba Tümer konuğuna kur mu yaptı

Hızlı Özet

Programdan kesitlerin paylaşılmasının ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılar, Saba Tümer için "resmen yürümüş çocuğa", "direkt yürümüş", "aşırı yakışıklı", "çocuk çok yakışıklı, kadın haklı" gibi yorumlarda bulundu.

Ünlü oyuncu Filiz Yazıcı ile olan evliliğini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla bitiren şarkıcı Ufuk Beydemir, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Tümer'in ünlü şarkıcıya yönelik "Hanım deme" çıkışı dikkat çekti. Bu anlar için "resmen yürümüş çocuğa" yorumları yapıldı.

2022 yılında görkemli bir düğünle evlenen oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile müzisyen Ufuk Beydemir, 2025 yılının ekim ayında yollarını sessizce ayırmıştı. Boşanmanın ardından Beydemir, hem müzik çalışmaları hem de özel hayatıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemde eski eşine yazdığı şarkıyla gündeme gelen Beydemir, bu kez Saba Tümer'in CNBC-e ekranlarında yayınlanan programına konuk oldu.

"BANA HANIM DEME, SABA DE"
Program sırasında müzik listeleri ve popüler şarkılar üzerine değerlendirmelerde bulunan Ufuk Beydemir, sunucuya "Saba Hanım" diye hitap edince Saba Tümer'den anında uyarı geldi. Tümer, Beydemir'in sözünü keserek "Bana hanım deme, Saba de" ifadelerini kullandı.

"ÇOK YAKIŞIKLI" SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Saba Tümer'in program boyunca Beydemir'i oldukça yakışıklı bulduğunu açıkça dile getirmesi ve benzer yönlerine sürekli vurgu yapması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

"RESMEN YÜRÜMÜŞ ÇOCUĞA"
Programdan kesitlerin paylaşılmasının ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılar, Saba Tümer için "resmen yürümüş çocuğa", "direkt yürümüş", "aşırı yakışıklı", "çocuk çok yakışıklı, kadın haklı" gibi yorumlarda bulundu.

Bu haber 2214 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dizide yazdılar Kaşif Kozinoğlu'nun hücresinde oynadılar
Medya/Magazin

Dizide yazdılar Kaşif Kozinoğlu'nun hücresinde oynadılar

Kaşif Kozinoğlu'nun Silivri Cezaevi'nde ölümünden 2 gün önce yayımlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 136. bölümündeki 'Kaşifoğlu' sahnesi soruşturma dosyasına girdi. Dizinin üç senaristi 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifade verdi.

Habervitrini12365 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi ile ilgili şok iddia
Medya/Magazin

Kurtlar Vadisi ile ilgili şok iddia

MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu’nun cezaevindeki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen ve Kurtlar Vadisi senaristlerinin ifadeye çağrılmasıyla derinleşen soruşturma kapsamında yeni açıklamalar geldi. Dönemin RTÜK Başkanı Zahid Akman, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin dizinin yayından kaldırılma sürecinde aylarca tehdit aldıklarını ve emniyet koruması altına alındıklarını bildirdi.

Habervitrini12490 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav’ın mezara götürdüğü sır
Medya/Magazin

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav’ın mezara götürdüğü sır

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi Pusu senaristlerinin ifadeye çağrılması ve dizideki bir plaka detayının dikkat çekmesiyle birlikte, 2025 yılında yaşamını yitiren yönetmen Osman Sınav

Habervitrini14374 Görüntüleme
İşte Cem küçük davasında medya patronunun ifadesi
Medya/Magazin

İşte Cem küçük davasında medya patronunun ifadesi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Cem Küçük’e yönelik soruşturmasında gözaltına alınan medya şirketi sahibi İsmail Çanak’ın savcılık ifadesinin ayrıntıları belli oldu. Hesaplarındaki milyonluk para trafiği sorulan Çanak, Cem Küçük’e yaptığı 630 bin TL’lik ödemeyi organizasyonlara katılımıyla, Tahir Sarıkaya’ya gönderdiği 9 milyon 75 bin 564 TL’yi ise aralarındaki iş ilişkisiyle açıkladı.

Habervitrini11659 Görüntüleme