Medya
  • 3.10.2004 00:18

HABERX 3 YAŞINDA

Mehmet Barlas Yazıyor...  [email protected]
DÜNYADA NEREDE TÜRK VE TÜRKÇE VARSA,, ORADA HABERX DE VAR. Üçüncü yılını tamamlayan Haberx, internet haberciliğinde sade Türkiye sınırları içindeki okurlarına değil, dünyanın en uzak köşelerine Türkçe konuşan onbinlerce kişiye de hizmet götürüyor.

Üçüncü yılını tamamlayan Haberx, internet haberciliğinde sade Türkiye sınırları içindeki okurlarına değil, dünyanın en uzak köşelerine Türkçe konuşan onbinlerce kişiye de hizmet götürüyor.

     Günlük bireysel giriş rakamları 50 bin olan Haberx'in sürekli veya belirli aralıklarla siteyi ziyaret eden 400 bin okuru var. Bir ayda açılan sayfa  sayısı 1.2 milyon, haber sayısı ise 2,5 milyon dolayında. Güncel haberler ve arşiv haberleri olarak, her gün  1500 değişik habere tıklıyor Haberx okurları.

   Günde 24 saat habercilik yapan, Türk ve dünya basınının yorum ve haberlerini de günü gününe okurlarına yansıtan Haberx, siber alemin önde gelen bir sitesi olarak yarınlara hazırlanıyor.

     Dünyada nerede Türk ve Türkçe varsa, Haberx orada var.

     Hergün Haberx'i ziyaret eden okurlarıımızın bulunduğu Türkiye dışındaki  ülkeler , okur sayıları sıralamasına göre şöyle:

UNITED STATES,

GERMANY,

CHINA,

NETHERLANDS,

SWITZERLAND,

CANADA,

RUSSIAN FEDERATION,

BELGIUM,

UNITED KINGDOM,

FRANCE,

AZERBAIJAN,

ROMANIA,

AUSTRIA,

SWEDEN,

AUSTRALIA,

IRELAND,

JAPAN,

DENMARK,

ITALY,

LEBANON,

KAZAKHSTAN,

ISRAEL,

ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN,

SAUDI ARABIA,

BULGARIA,

SERBIA AND MONTENEGRO,

SPAIN,

TURKMENISTAN,

KUWAIT,

UNITED ARAB EMIRATES,

UZBEKISTAN,

UKRAINE ,
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:01

İLGİLİ HABERLER