Spor
  • 31.3.2011 11:01

HAGİ KAZIM İÇİN FENERLİLER'DEN ÖZÜR DİLEDİ

G.SARAY-F.Bahçe maçının üzerinden günler geçse de derbide yaşananların yankıları devam ediyor. Devre arası Kanarya’dan G.Saray’a gelen Kazım’ın görev yaptığı kanat bölgesinde F.Bahçe yedek kulübesinin önünden her geçişinde şortunu düzeltir gibi yapıp eliyle Nouma’vari hareket yapması herkesin tepkisini çekti.

MİLLİ futbolcunun golün ardından da F.Bahçe ‘bench’ine kol hareketi yapmasının ardından iki yedek kulübesi karışmış, sözlü atışmalar yaşanmasına neden olmuştu. Maç sonrası ise idari menajer Hasan Çetinkaya konuyu Hagi’ye anlatırken, Romen hoca “Kazım daha çocuk. Bir türlü büyüyemedi” diyerek oyuncusunun adına özür dileyince F.Bahçe cephesi yumuşadı.

Hagi Florya’ya gelip veda etti

ROMEN teknik adam Gheorghe Hagi, dün Florya’ya 3. kez elveda dedi. Efsane oyuncu 2. teknik patron dönemini dün Metin Oktay Tesisleri’ne gelip oyuncu ve teknik ekiple vedalaşarak kapattı.

TAKIM ise Antalya hazırlıklarını sürdürdü. Milli Takımlar’dan dönenler rejenerasyon çalışması yaptı. Sakatlıkları süren Sabri ve Çağlar takımdan ayrı çalıştı.

Ali CAN / VATAN

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:58

İLGİLİ HABERLER