Spor
  • 7.12.2020 09:55

Hakemler Mert Hakan'ı çıldırttı

Mert Hakan Yandaş çılgına döndü! Volkan Demirel araya girdi...

Fenerbahçe'nin deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup olduğu geceye damga vuran an Mert Hakan Yandaş'ın çılgına döndüğü bölüm oldu.

PENALTI OLAY OLDU 

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Denizlispor'a konuk oldu. Mücadele sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğü ile devam ederken ev sahibi takım penaltı kazandı.

SERDAR AZİZ ATILDI 

Ceza sahası içinde Denizlisporlu futbolcunun kafa vuruşunda top Serdar Aziz'in eline çarptı. Hakem VAR incelemesinin ardından penaltı kararı verirken, deneyimli savunmacıyı da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan attı.

YAŞANLARI ANLATTI 

Fenerbahçe'nin Denizlispor'u 2-0 yendiği maçta kırmızı kart gören Serdar Aziz, maç sonunda yaşananları açıkladı. Serdar Aziz, penaltı ile sonuçla pozisyonda hakem Ali Palabıyık ile arasında geçen diyaloğu aktardı.

İŞTE O SÖZLER 

Serdar Aziz ilk sarı kartı gördüğü pozisyonla ilgili olarak, "Asla ağzımdan kötü bir şey çıkmadı. Sadece 'yüzümden koluma sekti' dedim. Kameralar beni çekiyordu tüm dediklerim ekrana yansıdı zaten. Asla hakaretvari bir kelime kullanmadım" şeklinde konuştu.

13. KEZ KIRMIZI GÖSTERDİ 

Fenerbahçe'nin deplasmanda 2-0 kazandığı Denizlispor maçını yöneten Ali Palabıyık'ın ilginç bir istatistiği yinelenmiş oldu. Fenerbahçe'nin 32. kez maçını yöneten FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık 13.kez kırmızı kartına başvurdu.

EN FAZLA FENERBAHÇE 

Ali Palabıyık’ın yönettiği maçlarda Fenerbahçe 13 kez (32 maç), Beşiktaş 6 kez (15 maç), Galatasaray 4 kez (26 maç), Trabzonspor 4 kez (26 maç) kırmızı kart gördü.

FENERBAHÇE ADINA BİR İLK

Ali Palabıyık'ın yönettiği son 5 beş maçta ilk kez Fenerbahçe galip gelirken bu maçlarda 4. kez oyuncusu ihraç oldu. Daha önce Luiz Gustavo Trabzonspor deplasmanında Ozan Tufan ve Rodrigues ise Sivasspor deplasmanında kırmızı kart görmüştü.

MERT HAKAN ÇILDIRDI

Denizlispor - Fenerbahçe maçına damga vuran anlardan birine sarı lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandaş imza attı.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Mert Hakan Yandaş, Denizlispor maçının orta hakemi Ali Palabıyık'ın Serdar Aziz'i ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atmasına tepki gösterdi.

HAKEMLERE KIZDI

Mert Hakan Yandaş'ın öfkesinin tek hedefi orta hakem Ali Palabıyık değildi. Yandaş, müsabakanın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç'e de sert tepki gösterdi.

KENAR YÖNETİMİ ARAYA GİRDİ

Fenerbahçe kenar yönetimi, Mert Hakan Yandaş'ı güçlükle sakinleştirdi.

VOLKAN DEMİREL SAKİNLEŞTİRDİ

Yardımcı antrenör Volkan Demirel, deneyimli futbolcuyu sakinleştirebilmek adına araya girdi.

Mert Hakan Yandaş'ın adeta çılgına döndüğü anlar objektiflere bu şekilde yansıdı.

Güncellenme Tarihi : 7.12.2020 09:58

İLGİLİ HABERLER