Spor
  • 24.11.2021 10:41

Halil Umut Meler Şampiyonlar Ligi'ni de karıştırdı

Geçtiğimiz Pazar akşamı oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler, dün gece Şampiyonlar Ligi'nde en çok konuşulan isimlerin arasında yer aldı. Bayern Münih'in deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaştığı maçı yöneten Halil Umut Meler, ev sahibi takım taraftarlarından tepki gördü. Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Mircea Lucescu da Meler'e sert sözlerle yüklendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda lider Bayern Münih, deplasmanda Dinamo Kiev'i mağlup etmeyi başardı. Dinamo Kiev teknik direktörü Mircea Lucescu maç sonunda Türk hakem Halil Umut Meler'e isyan etti. Münih'e maçı kazandıran golleri 14. dakikada Lewandowski, 42. dakikada Coman kaydetti. Kiev'in tek golünü ise eski Rizesporlu Denis Harmaş attı.

Ülkemizde daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Lucescu, iki takımla da şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Lucescu A milli takımı da çalıştırmış fakat başarılı sonuçlar gelmeyince görevden alınmıştı.

LUCESCU HALİL UMUT MELER'E TEPKİ GÖSTERDİ!

Mircea Lucescu, Bayern Münih maçından sonra Halil Umut Meler'e yüklendi.

'Bu akşam Bayern Münih karşısında verilmeyen penaltılarımız oldu. Pozisyonlar çok netti ama hakem penaltı kararı vermedi.Açık açık söylemek gerekir ki Avrupa'da büyük takımlar hakemler tarafından korunuyor. Hakemlerin büyük takımlara tavrı çok farklı.Biz bunu zaten biliyorduk ama bugün Halil Umut Meler bunu kanıtladı. Kesinlikle kaybetmeyi hak etmedik.'

RONALDO GECEYE DAMGA VURDU!

Carrick yönetiminde ilk maçına çıkan Manchester United, deplasmanda Villarreal'i 2-0 mağlup etti. United'a galibiyetini getiren golleri Cristiano Ronaldo ve Sancho attı.

Güncellenme Tarihi : 24.11.2021 10:43

İLGİLİ HABERLER