Yaşam
  • 13.7.2015 00:23

Harika Avcı neden intihar etti

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklama şöyle: “Sanatçımız Harika Avcı 12.07.2015 saat 11.00 sularında birliğimize bağlı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisimize, ateşli silahla yaralanma nedeniyle 112 Acil Ambulans Servisi'nce getirilmiş olup, uzman hekim ve sağlık personelimizce yapılan gerekli müdahaleler sonucunda herhangi bir hayati tehlikesinin olmadığı anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Avcı’nın tedavisinin sürdüğü ifade edilerek, “Tetkik ve tedavisine yönelik müşahede amaçlı takibine devam edilen sanatçımızın, yapılan detaylı değerlendirmeler sonucunda taburculuğuna karar verilecektir” denildi.

NEDENİ ALKOL VE PARA MI?

Harika Avcı'nın son yıllarda maddi sıkıntı çektiği ve aklolün pençesine düştüğü iddia ediliyor. Yakın çevresinden iyice uzaklaşan güzel şarkıcının hayranları gelecek iyi bir haber bekliyor.

BİR SÜREDİR BUNALIMDAYMIŞ

Bir süredir bunalımda olan ve alkol problemiyle mücadele eden Harika Avcı, kaldığı otelde silahla intihara teşebbüs etti. Göğsünün üstüne isabet eden kurşunla yaralanan Avcı için olay yerine ambulans çağrıldı.

GAZETECİLER HASTANEYE AKIN ETTİ

Avcı'nın intihara teşebbüs ettiği haberinin ardından basın mensupları da bilgi almak için hastaneye akın etti. Ancak özel güvenlik görevlileri, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için yoğun çaba sarf etti. Güvenlik güçleriyle basın mensupları arasında uzun süre tartışma yaşandı.

2 KEZ BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

İntihara kalkışan Avcı, geçtiğimiz nisan ayında daha önce 2 kez boşanma davası açtığı eşi İbrahim Öztürk hakkında kendisine sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Harika Avcı, endişelerinin devam ettiğini belirterek süreyi 2 ay uzattırmıştı. Öztürk'ün, Avcı'nın Emirgan'daki evine ve işyerine 2 ay süreyle yaklaşmamasına, ayrıca ona karşı şiddet tehdidi, hakaret ve küçük düşürücü davranışlarda bulunmamasına karar verilmişti.

HARİKA AVCI KİMDİR?

Asıl adı NErmin Ocak olan Harika Avcı 2 Şubat 1960 yılında İzmir’de doğmuştur. Şarkıcılık ve oyunculuk yapan Harika avcı kariyerinde 10′dan fazla albüm çıkartmış çok sayıda filmde rol almıştır.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:24

İLGİLİ HABERLER