Yaşam
  • 2.9.2023 13:14

Hayati Tehlikeyi atlatan Ali Sabancı ve Vuslat sabancı en az 10 ameliyat daha olacak

Hayati tehlikeyi atlattılar ama... Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'yı zorlu bir süreç bekliyor! 
O zorlu süreçte en az 9-10 ameliyat olmaları gerekiyor ve bunların önemli kısmı yüze ve çeneye.. Bu durumda hem çeneyi oynatma hem de konuşmada büyük sıkıntı olacak.

Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçirmiş ve ölümün kıyısından dönmüştü. Kazada ağır yaralanan Ali Sabancı'nın beş gün sonra bilincinin yerine geldiği ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü açıklanmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan Sabancı çiftini zorlu bir süreç bekliyor...

 

 

4 Ağustos'ta eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Ali Sabancı'nın hayati tehlikesi vardı. Neyse ki, önceki gün müjdeli haber geldi.

Hayati tehlikeyi atlatan Ali Bey uyandırıldı. Kazadan beş gün sonra bilinci yerine gelen ama yoğun bakımda tedavisi süren Ali Sabancı'nın, eşi, çocukları ve annesiyle görüştüğünü öğrendim. Hatta onların, istediği zaman ziyaret edebildiğini de öğrendim.

Bu arada Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım.

Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş.

Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için "Daha 9-10 ameliyat olması lazım" dedi. Allah'ın sevenlerine bağışladığı Ali Bey ve Vuslat Hanım, inşallah bu zorlu tedavi sürecini en kısa zamanda atlatır ve eski sağlıklarına kavuşurlar.

Güncellenme Tarihi : 2.9.2023 13:26

İLGİLİ HABERLER