Gündem
  • 3.10.2024 01:00

Hizbullah 24 saat içerisinde İsrail'i 27 kez vurdu

Hizbullah, İsrail ordusuna yönelik operasyonlarına ilişkin 24 saat içinde 27 açıklama yaptı

Hizbullah, "Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına destek vermek, onların yiğit ve onurlu direnişini desteklemek, Lübnan'ı ve halkını savunmak amacıyla" İsrail ordusuna karşı 24 saat içinde gerçekleştirdiği operasyonların bir özetini yayınladı.


Hizbullah'ın askeri medyası şunları söyledi: "İslami Direniş, aşağıdaki bilgilere göre 10/02/2024 Çarşamba günü İsrail düşman ordusunun kuzey Filistin'deki mevzilerine ve konuşlanmasına karşı bir dizi operasyon gerçekleştirdi:

10/2/2024 Çarşamba günü şafak vakti, İslami Direniş Mücahidleri, Hallet Al-Mahafer yönünden Al-Adisa kasabasına sızmaya çalışan bir İsrail düşman piyade kuvvetiyle karşı karşıya geldi. Onunla çatıştılar ve kayıplar verdiler. ve onu geri çekilmeye zorladı.

Saat 05.00'te, İsrail düşman kuvvetleriyle doğrudan çatışma kapsamında, hava savunma birimlerindeki İslami Direniş Mücahidleri, Beyt Hilal kolonisinin hava sahasındaki bir düşman helikopterine karadan havaya füze ateşledi. derhal ayrılmaya zorladı ve o zamandan beri Lübnan'ın işgal altındaki Filistin sınırındaki atmosferde hiçbir helikopter görünmedi.

Saat 07.15'te İsrail düşman kuvvetlerinden oluşan bir grup Shumira Kışlası'nı füze fırlatıcısıyla hedef aldı ve doğrudan isabet sağladı.

Saat 07:15'te İsrail düşman güçlerinden oluşan bir grup Shtola yerleşimine iki Burkan füzesi ile hedef alındı ​​ve bu durum doğrulanmış kayıplara yol açtı.

Saat 07.15'te Miskvam yerleşiminde büyük bir piyade kuvveti füze ve topçu silahlarıyla hedef alınarak, doğrudan ve isabetli bir vuruş gerçekleştirdi.

Saat 07:30'da, Kiryat Shmona'nın güneyindeki İsrail düşman kuvvetleri ve topçu mevzilerinden oluşan bir grup, bir füze fırlatıcısıyla hedef alındı ​​ve bu da doğrulanmış kayıplara neden oldu.

Saat 09.20'de Katyuşa füzesi ile Zarit Basaliya kışlası hedef alınarak doğrudan ve isabetli bir isabet sağlandı.

Saat 09.30'da İsrail düşman güçlerinden oluşan bir grup Avivim yerleşiminde büyük bir füze fırlatıcısıyla hedef alındı.

Saat 09.30'da İsrail düşman kuvvetlerinden oluşan bir grup büyük bir füze fırlatıcısıyla Avivim kışlasını hedef aldı.

Saat 10.10'da İsrail'in şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca işgaline tepki olarak bir grup saçma, büyük bir füze rampası ile Hayfa şehrinin kuzeyini hedef aldı.

Saat 11.30'da, İsrail düşman güçlerinden oluşan bir grup, Admit kolonisinde füze fırlatıcısıyla hedef alındı ​​ve doğrudan isabet elde edildi.

İslami Direniş Mücahidleri, doğu tarafından Maroun el-Ras kasabasına sızan İsrailli düşman askerleriyle çatıştı ve saflarında çok sayıda kayıp meydana geldi.

Saat 13.00'te Amiad Basaliyah üssü büyük bir füzeyle hedef alındı ​​ve doğrudan isabet sağlandı.

İsrail'in şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca işgaline yanıt olarak saat 13.00'te Neve Ziv'deki topçu mevzisine bir filo saldırı yürüyüşüyle ​​hava saldırısı başlatıldı ve hedefleri isabetli bir şekilde vuruldu.

Saat 14:00'te, İsrailli bir düşman gücü, Yaron kasabasını Al-Harsh tarafından atlatmaya çalışırken hedef alındı; burada İslami Direniş Mücahitleri, özel bir cihazı patlatarak, gücün tüm üyelerini öldürüp yaraladı. İsrail'in şehirlere, köylere ve sivillere yönelik barbar işgaline yanıt olarak.

Saat 13.00'te Al-Adaysah ile Miskfaam arasında İsrail düşman kuvvetlerinden oluşan bir grup, bireylere yönelik bir füzeyle hedef alındı ​​ve onlar doğrudan onu vurarak ölü ve yaralı bıraktı.

Saat 14:30'da, Kafr Kila kasabasının eteklerindeki bir eve sızan düşman İsrail piyade kuvvetini gözlemledikten ve gözlemledikten sonra, İslami Direniş Mücahidleri, makineli tüfek ve roket yağmuru yağdırmadan önce önceden hazırlanmış bir bombayı patlattı. -üzerine el bombaları atarak üyelerini öldürdü ve yaraladı.

Saat 15:20'de, İsrail'in şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca işgaline tepki olarak, Abirim kolonisindeki İsrail düşman güçlerinden oluşan bir grup füze salvosu ile hedef alındı.

Saat 15.20'de Metulla meyve bahçelerinde toplanan İsrail düşman kuvvetleri top ve füze silahlarıyla hedef alındı ​​ve doğrudan yaralandı.

Saat 16.20'de Miskvam ile Kafr Giladi arasında toplanan İsrail düşman kuvvetleri füzeyle hedef alındı ​​ve doğrudan vuruldu.

İsrail'in şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca işgaline tepki olarak saat 17.00'de Maroun el-Ras kasabasına doğru ilerleyen üç Merkava tankı güdümlü füzelerle imha edildi.

Saat 17.40'ta, düşman bir İsrail piyade kuvveti Al-Suls Tepesi yönünden Yaron kasabasına doğru sızma girişiminde bulunduğunda, İslami Direniş Mücahidleri ilerleyen kuvvette bir patlayıcıyı patlattı ve bunun sonucunda üyeleri öldü ve yaralandı. İsrail'in şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca işgaline yanıt olarak.

Saat 17:50'de Yaara kolonisindeki İsrail düşman kuvvetleri büyük bir füze fırlatıcısıyla hedef alındı.

Saat 18:20'de, düşman İsrail kuvveti Maroun el-Ras kasabasının doğusuna ilerlediğinde, İslami Direniş Mücahidleri üzerine makineli tüfekler ve roket güdümlü el bombaları yağdırdı.

Saat 18.50'de İsrail düşman kuvvetleri Ştola yerleşimi içerisinde ilerlerken füze silahlarıyla hedef alındı ​​ve doğrudan vuruldu.

Saat 19.30'da Nahariya'nın doğusundaki Afdun bölgesinde İsrail düşman güçlerinden oluşan bir grup füzeyle hedef alındı.

Saat 20.00'de Roş Pina kolonisinde toplanan İsrail düşman kuvvetleri büyük bir füze fırlatıcısıyla hedef alındı.

Güncellenme Tarihi : 3.10.2024 02:04

İLGİLİ HABERLER