Spor
  • 5.7.2024 13:30

Hollanda Ferdi'yi hain ilan etti

A Milli Takım ile EURO 2024’e damga vurmuştu! Hollandalılarda Ferdi Kadıoğlu hazımsızlığı! "Türkiye, Ferdi'yi bağrına bastı"
A Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’nun Türkiye forması altında yıldızlaşması Hollandalıları rahatsız etti. Genç futbolcunun annesi Diane Kadıoğlu, “Ferdi, Türkiye forması giydiği için 'hain' olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor” dedi. Babası Feyzullah Kadıoğlu ise, “Almanya'ya karşı oynanan hazırlık maçında attığı gol beni çok gururlandırdı. Türkiye, Ferdi'yi bağrına bastı. Biz ona her zaman inandık. Ferdi, zihinsel olarak çok güçlü bir çocuk" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde yarın Berlin’de Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Olimpiyat Stadyumu’ndaki maç saat 22.00’de başlayacak. Milli Takım bu maçı kazanması halinde İngiltere – İsviçre maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak.

Bu zorlu müsabaka öncesi Hollandalılarda Ferdi Kadıoğlu hazımsızlığı yaşanıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Diane ve babası Feyzullah Kadıoğlu Hollanda'dan De Gelderlander'e verdiği röportajda çirkin hakaretlere maruz kaldıklarını söyledi.

“BU BİZİ İNCİTİYOR”

Anne Diane, "Ferdi, Türkiye forması giydiği için 'hain' olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ferdi'ye inandığını gösterdi" dedi.

“TÜRKİYE, FERDİ'Yİ BAĞRINA BASTI”

Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu ise, "Geçenlerde Fenerbahçe stadyumunda onun adını tüm tribünler haykırdığında tüylerim diken diken oldu. Almanya'ya karşı oynanan hazırlık maçında attığı gol beni çok gururlandırdı. Türkiye, Ferdi'yi bağrına bastı. Biz ona her zaman inandık. Ferdi, zihinsel olarak çok güçlü bir çocuk" açıklamasını yaptı.

FERDİ KADIOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

A Milli Futbol Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele eden Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, turnuvada akan oyunda en fazla pozisyon yaratan (11) oyuncular arasında ilk sırada yer alırken dört maçta toplam 42.2 km ile A Milli Takımımızda en çok mesafe kateden oyuncu oldu.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2024 13:34

İLGİLİ HABERLER