Spor
  • 11.4.2024 14:00

İcardi Fenerbahçeli futbolcuları neden alkışladığını da anlattı

Icardi'den Süper Kupa ve Fenerbahçe açıklaması

Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Kupa maçı ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü sahadan çekilen Fenerbahçeli futbolcuları neden alkışladığını da anlattı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Kupa maçı ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü sahadan çekilen Fenerbahçeli futbolcuları neden alkışladığını da anlattı.

Mauro Icardi büyük tartışmalara sahne olan Süper Kupa maçına ilişkin “Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz." ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız, Fenerbahçeli genç futbolcuları alkışlaması hakkında da konuştu. Fanatik'te yer alan haberde tecrübeli golcü, "Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim" dedi.

Galatasaray, Süper Kupa maçının ilk dakikasında gol atmış ve 1-0 öne geçmişti. Sarı lacivertliler sonrasında sahasından çekilmişti.

Galatasaray'ın golünü atan Mauro Icardi de sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Arjantinli yıldız, derbi tarihinde en erken golü atan isim olarak da tarihe geçti.

Mauro Icardi, 115 yıllık Galatasaray - Fenerbahçe derbi tarihinin en erken golünü attı. (50. saniye)


 

Güncellenme Tarihi : 11.4.2024 12:48

İLGİLİ HABERLER