Spor
  • 10.7.2024 10:08

Icardi ile Wanda Nara ayrıldı mı? Wanda'dan açıklama var

İddialar doğru çıktı ilk açıklama geldi! Wanda Nara Mauro Icardi'den ayrılık nedenini duyurdu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin özel hayatında sular durulmuyor. Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın, Icardi'yi takipten çıkmasının ardından ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmemişti. Konuya dair ilk açıklama Wanda Nara cephesinden geldi. Nara, ayrılık açıklaması sonrası bakın nerede ve kimin görüntülendi. İşte detaylar.

DEFALARCA AYRILIP BARIŞTILAR

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bir kez daha özel hayatıyla gündemde. Icardi'nin daha önce defalarca ayrılıp barıştığı hayat arkadaşı Wanda Nara'nın, golcüyü takip çıkarması gündeme bomba gibi düştü. 2014'de Nara'nın, Maxi Lopez ile evli olduğu dönem aşk yaşamaya başlayan çift iki çocuk sahibi olmuştu.

TAKİPTEN ÇIKARDI

TAKİPTEN ÇIKARDI

Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'dan flaş bir hamle gelmişti. Mauro Icardi'yi takipten çıkan Nara'nın aksine, Icardi hala Nara'yı takibi sürdürüyor.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Bu hamle sonrası Ciudad Magazine'in iddiasına göre Wanda Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı. Haberde çiftin bu kararı uzun zamandır almak istediğinin altı çizildi.

VERDİĞİ KİLOLAR DİKKAT ÇEKTİ

Bu iddiaların gölgesinde Mauro Icardi, sarı-kırmızılıların Avusturya kampına katıldı. Geçen sezon sık sık 'kilo aldı' eleştirilerinin hedefin olan Arjantinli bu kez verdiği kilolar ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.

WANDA NARA'DAN İLK AÇIKLAMA! 
Çok konuşan hamle ve pek çok iddianın ardından sessizliğini ilk bozan isim Wanda Nara oldu. America TV'ye konuşan Nara ayrılık iddialarını doğrulayarak, şu ifadeleri kulandı:

'DENEDİM AMA OLMADI' 
"Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım."

AVUKAT KONUŞTU 
Öte yandan yine Arjantinli bir gazeteci olan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için şu iddiada bulundu:

"Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi"

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 10:36

İLGİLİ HABERLER