Spor
  • 1.10.2024 13:36

Icardi-Osimhen kabusu! Batshuayi bunalıma girdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, fazla forma şansı bulmadığı için modu düşen Batshuayi'yi uyardığı iddia edildi. Belçikalı forvetin antrenman ve maçlardaki tavrı beğenilmiyor.

Fenerbahçe'den bedelsiz şekilde Galatasaray'a geçen Batshuayi, Icardi'nin yedeği olacağını biliyordu. Ancak sürpriz Osimhen takviyesinin ardından "3. golcü" durumuna düştü. Bu da hiç hoşuna gitmedi. Rahatsızlığı, tavırlarına da yansımış durumda...

Michy Batshuayi

OKAN BURUK'LA ÖZEL GÖRÜŞME

Antrenmanlar ve maçlardaki ruh hali sebebiyle Okan Buruk'un, Belçikalı forveti uyardığı iddia edildi. Başarılı çalıştırıcı, oyuncusuyla özel bir görüşme yaparak takındığı tavırdan rahatsız olduğunu iletti. Bu kriz büyüyecek mi, henüz bilinmiyor.

FORMA ŞANSI BULMASI ÇOK ZOR

Batshuayi'nin Galatasaray'a gelmesindeki en önemli sebeplerden birisi daha fazla süre alma isteğiydi. Fenerbahçe'de böyle bir ortam bulamayacağını anlayan tecrübeli forvet, sarı-kırmızılı ekibe geldi. Icardi'nin yanına ya da yerine her zaman forma giyebileceğini hesap etmişti. Ancak dünyanın en değerli golcülerinden biri olan Victor Osimhen'in sürpriz bir şekilde kiralanması bütün dengeleri değiştirdi. Osimhen ve Icardi arasında geçmesi beklenen forma şavaşında kendisinin hiç şansı olmadığını gören Michy Batshuayi'nin mutsuz olduğu belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2024 13:37

İLGİLİ HABERLER