Spor
  • 18.9.2023 11:15

İcardi'nin şuta attığı kafa Avrupa'da da olay oldu

Galatasaray'da Icardi fırtınası! 'Puskas ödülüne aday' gol...

İngiliz basını, Galatasaray’ın dördüncü golünü manşetlere taşıdı, “Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunu Puskas ödülüne aday olarak gösterdi” diye yazdı.

 

Galatasaray'da Icardi fırtınası! 'Puskas ödülüne aday' gol...

Galatasaray’ın yeni transferi Hakim Ziyech, çıktığı ilk maçta taraftarı mest ederken, performansı dış basında da yankı buldu. Hollanda basınındaki haberlerde, “Ziyech yeni takımında harika bir asistle başladı.

Galatasaray’ın galibiyetinde pay sahibi oldu. Bu sert şuta Icardi’nin bilinçli bir şekilde yaptığı müdahale ile topun yönünü değiştirerek filelerle buluşturması dikkate değerdi” denildi.

Galatasarayda Icardi fırtınası Puskas ödülüne aday gol...

İngiliz Basınında “Icardi, Hakim Ziyech’in muhteşem golünü çaldı” ifadesi dikkat çekti: “Hakim Ziyech, yetenekli sol ayağıyla Mauro Icardi’nin kafasının üzerinden geçen şimşek bir vuruş yaptı ve fileleri sarstı. Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunu Puskas ödülüne aday olarak gösterdi.”

 

Galatasarayda Icardi fırtınası Puskas ödülüne aday gol...

Galatasaray’daki Ziyech etkisi yüzleri güldürürken, teknik kadroya göre bu durum, “Kaliteli oyuncular birbirini daha iyi anlıyor” şeklinde yorumlandı.

Galatasarayda Icardi fırtınası Puskas ödülüne aday gol...

Okan Buruk ve ekibinin, Ziyech ile beraber Zaha’nın da takıma girmesiyle beraber Icardi’nin de oyun içerisinde etkinliğinin artacağına inandıkları belirtildi. Aslan’da flaş transferlerinin takıma oturmasıyla beraber geçen sezon önemli maçlarda attığı gollere büyük katkı veren Icardi’nin etkinliğinin yeni kadro mühendisliğiyle yükselmesinin beklendiği bildirildi.

Tüm Futbol

Icardi, Galatasaray'daki ilk maçında Hakim Ziyech'in harika golünü çaldı

Eski Chelsea oyuncusu Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta kendine özgü şutlarından birini filelere göndererek Türkiye'de harika bir başlangıç ​​yaptı.

Ancak gol Faslı oyuncu için, kaleye girmeden önce takım arkadaşı Mauro Icardi'nin kafasından çıkması nedeniyle sayılmadı.

Galatasaray, Türkiye Süper Lig'deki dördüncü maçında Samsunspor'u 4-2 mağlup etti. Yeni oyuncu Hakim Ziyech, ikinci yarıda eski Premier Lig oyuncusu Tete'nin yerine ikinci yarıda oyuna giren oyuncuydu.

Aktürkoğlu'nun iki golü ve Bardakçı'nın bir golü, Gala'yı, eşitliği sağlamak için iki kez fileleri arkadan bulan Samsunspor karşısında ayakta tuttu.

Hakim Ziyech, yetenekli sol ayağıyla Mauro Icardi'nin kafasının üzerinden geçen gökgürültülü bir vuruş yaptı ve fileleri sarstı.

Icardi, Ziyech'in asist yaptığı maçta golcü olarak kaydedildi. Hedef o zamandan beri tüm sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunun Puskas ödülü yarışmacısı olduğunu düşünüyor.

REDDİT
Icardi, Ziyech'in saatte 112 km hızla attığı şuta kafa atıp gol yaptı
Ağır çekimde biraz mantıklı görünüyor ama gerçek zamanlı görüntüleri izlerken nasıl bu kadar hızlı, kasıtlı ve kesin tepki verebildiğini anlayamıyorum. Sadece saf forvet içgüdüsü.
Genellikle bu gibi durumlarda beyin hasarı konusunda endişelenirim ama burada Icardi'den bahsediyoruz, yani her şey yolunda.

Bu adam normal değil ve onu kesinlikle seviyorum.

Gerçekten çılgın bir dönüşüm. Başka bir açıdan buna şans diyebilirdim ama görünüşe göre topun kendisine doğru yaklaştığını ve kasıtlı olarak kalecinin yanından geçtiğini açıkça görebiliyor.

hayır, bu adamın hastaneye gitmesi gerek, kafası çelikten mi?
Icardi'nin tıpkı Messi gibi yüksek fps beyni var. Her pozisyon için en iyi kalibre edilmiş eylemi seçebilmek için sanki zamanı yavaşlatıyormuş gibi oynuyorlar. Artık orta sahada Icardi'nin arkasında daha iyi oyunculara sahip olduğu için bu yıl daha fazla kara büyü yapacak :)

Tüm şakalar ve memler bir yana, bu Maurito'nun saçma sapan bir golü. Bu kahrolası adam, kelimenin tam anlamıyla, saatte bir milyon mil hızla kafasına delinen bir top gördü ve eğilmek yerine, topun üst kutulara gittiğinden emin olmak için onu biraz sallamaya karar verdi. Konu kaçak avlanmaya gelince o tam bir psikopat. Tadını çıkarın Gala hayranları

Dünya standartlarında bitiş. Pek çok insan bunu deneyip beyin sarsıntısı geçirebilir.

Türkiye Mesajları

'Puskas ödülüne aday'

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, çıktığı ilk maçta taraftarları sevindirirken, performansı yabancı basında da yankı buldu. Hollanda basınında yer alan haberde, “Ziyech yeni takımında harika bir asistle başladı. Galatasaray'ın galibiyetinde onun da payı vardı. "Icardi'nin bu sert şuta bilinçli müdahale ederek topun yönünü değiştirip ağlara göndermesi dikkat çekiciydi."

İngiliz basınında yer alan “Icardi, Hakim Ziyech'in muhteşem golünü çaldı” açıklaması dikkat çekti: “Hakim Ziyech, yetenekli sol ayağıyla Mauro Icardi'nin kafasının üzerinden geçen yıldırımı ağlara sarstı. Bu pozisyon Ziyech'e asist, Icardi'ye ise gol olarak yazılmıştı. "Hedef sosyal medya platformlarında viral oldu ve birçok kişi onu Puskas ödülüne aday gösterdi."

Ziyech'in Galatasaray'daki etkisi herkesin yüzünü güldürürken, teknik heyete göre bu durum "Kaliteli oyuncular birbirini daha iyi anlıyor" şeklinde yorumlandı.
Okan Buruk ve ekibinin, Ziyech'le birlikte Zaha'nın da takıma katılmasıyla Icardi'nin oyundaki etkinliğinin artacağına inandığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon önemli maçlarda attığı gollere büyük katkı sağlayan Icardi'nin, Aslan takımına kurulan flaş transferlerle birlikte yeni kadro mühendisliğiyle etkinliğinin artmasının beklendiği bildirildi.

 

 

BURUK'TAN MÜTHİŞ TABLO

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Geçen sezon 14 maçlık galibiyet serisi ile tarihe geçen ve sezon sonunda takımı şampiyonluğa ulaştıran genç teknik adam, önceki gün ise ligde Galatasaray’ın başında 40. maçına çıktı.

Galatasarayda Icardi fırtınası Puskas ödülüne aday gol...

Buruk geçen sezon başından bu yana takımın başında çıktığı 40 maçın 31’ini kazanma başarısı gösterdi. Başarılı teknik adam yönetiminde ayrıca 5 beraberlik alınırken, 4 yenilgi geldi. Tarihte, ligdeki galibiyet sayısına en erken ulaşan isim olan Okan Buruk’la yeni sözleşmenin kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Galatasarayda Icardi fırtınası Puskas ödülüne aday gol...

 

SIRADA KOPENHAG VAR

Samsunspor maçındaki galibiyetin mutluluğunu yaşayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda karşılaşacağı Kopenhag maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde görev yapanlar yenilenme çalışmasıyla dünü tamamlarken, diğerleri, topa sahip olma çalışması ve üçe üç oyunun ardından çift kale maç yaparak antrenmanı bitirdi. Sarı-kırmızılılar bugünkü idmanla çalışmaya devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 18.9.2023 11:15

İLGİLİ HABERLER