Asayiş
  • 3.3.2025 10:29

iftar için horoz keserken kendini kesti, öldü

İftar için horoz keserken canından oldu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde horoz keserken bacağından yaralanan Nurettin Erdem (58), kan kaybından yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Akkuzulu Mahallesi'nde meydana geldi. İftar için horoz kesmek isteyen Nurettin Erdem, bıçakla bacağından yaralandı. Komşularının yardımıyla Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'ne götürülen Erdem, aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

TORUNUNA BÖBREĞİNİ VERMEK İSTEMİŞ

1 ay önce umreden geldiği belirtilen Erdem'in, böbrek yetmezliği bulunan torununa böbreğini vermek için işlemlerini yaptığı ve nakil için sıra beklediği öğrenildi.

Nurettin Erdem'in, böbrek yetmezliği bulunan torunu İrem Çınar'a (18) böbreğini vermek için hastaneye başvuru yaptığı ve nakil için sıra bekledikleri öğrenildi.

İrem Çınar, sürekli diyalize girdiğini ve artık okula gitmek istediğini söyledi. Erdem'in oğlu Gökhan Erdem de "Babam gitti, yeğenim kurtulsun istiyoruz" diye konuştu.

'YAVRUMA MI DAYANAYIM, BABAMA MI DAYANAYIM'

Nurettin Erdem'in kızı Necla Çınar olayda ihmal olduğunu öne sürerek, "Ambulansı aramışlar, ambulans gelmemiş. Hangi şehirde yaşıyoruz biz? Bizi yaşatacak olan kim? Benim babam yarı yolda öldü. Başkasının arabasıyla giderken ölmüş. Ambulansla gitmek daha iyi değil mi? Ben nasıl dayanayım; yavruma mı dayanayım, babama mı dayanayım, kendime mi dayanayım? Kendim de kanserim. Hangi birine dayanayım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 3.3.2025 10:34

İLGİLİ HABERLER