Yaşam
  • 16.6.2021 00:28

İkizler, aynı adamla evlenebilmek için ülke arıyor!

35 yaşındaki ikizler ve nişanlandıkları adam, kendi ülkelerinde çokeşlilik yasal olarak tanınmadığı için ülke dışında evlenmeyi düşünüyor.

Tıpatıp ikizler aynı adamla evlenmek için her yolu deniyor - Mynet trend

TLC kanalında yayınlanan Extreme Sisters yani Sıra Dışı Kız Kardeşler adlı yeni reality şovda Avustralyalı tek yumurta ikizleri, aynı adamla nişanlandı.,

HUGE ANNOUCEMENT + Spagetti Challenge!! | ANNA AND LUCY - YouTube

Televizyon şovunda, 35 yaşındaki Avustralyalı tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, erkek arkadaşları Ben'i nasıl paylaştıklarını ve aynı anda bebek sahibi olmak istediklerini anlatmıştı.

35 yaşındaki Anna ve Lucy DeCinque, 2011'den beri beraber oldukları 37 yaşındaki elektrikçi Ben Byrnes'le evlenecek. DeCinque kardeşler, "Biz sadece tek bir kişi olduğumuzu düşünüyoruz" diyerek kardeş sevgisini farklı bir aşamaya taşıyor.

SEKİZ YILDIR BİRLİKTELER

SEKİZ YILDIR BİRLİKTELER

Anna ve Lucy, sekiz yıldır erkek arkadaşları Ben ile ilişki yaşıyorlar ve kendisinin de bir ikizi olduğu için aralarındaki bağı anladığını söylüyorlar.

Aynı kıyafetleri ve mücevherleriyle ikiz kardeşler, "Bizim için bir erkek arkadaş paylaşmak, her zaman birlikte olabilmemiz anlamına geliyor" ifadelerini kullanıyor.

Şoke edici ilişkilerini anlatan Lucy, "Bu ilişkide kıskançlık yok." diyor ve ekliyor: "Mesela, Ben Anna'yı öperse hemen sonra beni öpüyor." Televizyon şovunun yayınlanan fragmanında, Anna ve Lucy'nin Ben'le birlikte el ele yürürken, dikkatlice eşit ilgi gösterdikleri dikkat çekiyor.

Anna ve Lucy, internet trollerinin hedefinde olduklarını ve birçok kişinin kendilerini iğrenç bulduklarını da anlatıyor. İkizler, "Ama biz mutluyuz ve hakaretlere aldırış etmiyoruz" diyor.

NİŞANLANDILAR

NİŞANLANDILAR

Avustralya'nın Perth kentinde yaşayan üçlü, "en saplantılı ve ayrılmaz kardeşlik ilişkilerini" inceleyen televizyon dizisi Extreme Sisters'ın son bölümünde nişanlandı.

İkiz kardeşler aynı erkekten çocuk sahibi olmak istiyor! - En Son Haberler

Byrnes, ikizlerle yaptığı romantik park pikniği esnasında o soruyu sordu ve her ikisine de üç halkadan oluşan birer yüzük takdim etti. İki kadının yüzüğünün de orta halkasında büyük, yuvarlak elmaslar vardı.

Byrnes, üç halkanın üçünü sembolize ettiğini belirterek şunları ekledi: "Anna, benim için dünyaya bedelsin ve hayatımı seninle geçirmek istiyorum. Lucy, benim için dünyaya bedelsin ve hayatımı seninle de geçirmek istiyorum. Sizi seviyorum, ikinizi de seviyorum."

Çokeşlilik Avustralya'da yasal olarak tanınmıyor fakat ikizler "Malezya, Endonezya veya Amerika'nın bazı bölgelerinde" evlenebileceklerini ileri sürdü.

Aynı Erkeği Paylaşan Kız Kardeşler, Aynı Anda Hamile Kalmak istiyor - Son  Dakika

HAPİS CEZASI VAR

Malezya'da çokeşlilik gayrimüslimler için yasak, Endonezya'daysa herkes için yasal. Çokeşlilik ABD'nin 50 eyaletinin hepsinde yasak ve para cezası, hapis cezası veya ikisiyle birden cezalandırılabiliyor.

Byrnes, nişanlılarına, onları "mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğuna" dair söz verdi. Bunun yanı sıra Anna ve Lucy, aynı zamanda hamile kalmak istediklerini, bunu tüp bebek yoluyla yapmayı planladıklarını ve yıllardır istediklerini söyledi.

Instagram'da paylaştığı bir videoda ikilinin birlikte hamilelik testi yaptığı görülüyor. Ama ikisinin testinin sonucu da negatif geliyor

Anna, hamile kalması halinde Lucy'nin de "kesinlikle hemen hamile kalacağını çünkü vücutlarının aynı olması gerektiğini" söyledi ve ekledi: "Bunu kesinlikle gerçekleştirmeye çalışırız."

Kız kardeşler daha önce 2019'da Avustralya's Today programında aynı anda hamile kalma planlarından bahsetmişti. Ortak gebeliğe çabalamanın zor olabileceğini kabul eden kardeşler, "Ben üzerinde çok fazla baskı olacağını" eklemişti.

KISKANÇLIK YOK

"KISKANÇLIK YOK"

Kardeşler şunları söylemişti: "Aşk aşktır, hepimiz yetişkiniz. Annemiz aslında bizi doğal yollarla doğurmaya ikna ediyor. Bu nasıl olacak bilmiyorum."

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.6.2021 01:10

İLGİLİ HABERLER