Gündem
  • 18.6.2024 18:04

İmamoğlu milli maça kiraladığı özel jet ile gitti

İmamoğlu  Kurban Bayramı tatili nedeniyle gittiği Bodrum’da ailesiyle soluğu Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yapıldığı Almanya’da aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Düsseldorf’a Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla gittiği, Ekrem İmamoğlu’nun ise yine özel jet kiraladığı ortaya çıktı...

Ekrem İmamoğlu, şimdi de ailesiyle birlikte özel jetle Almanya'ya uçtu. Avrupa Türk İş adamları ve Sanayicileri Derneği'nin (ATİAD) bugün düzenleyeceği etkinliğine katılacak olan İmamoğlu, planlanandan bir gün önce Almanya'ya geldi. İmamoğlu ailesi ve beraberindeki heyetin asıl amacı ise, futbol keyfi sürmek.

MAÇ İÇİN ERKEN GELDİ

İmamoğlu'nun, Bodrum'da birlikte tatil yaptığı ailesini de yanına alıp dün oynanan Türkiye-Gürcistan maçını izlemek için bir gün önceden Almanya'ya geldiği öğrenildi. Özel jetle maç keyfine çıkan İmamoğlu ailesi ve beraberindeki 14 kişilik heyeti taşıyan TVS 13J uçuş numaralı jet, Türkiye saati ile 07.46'da Bodrum'dan havalandı. Futbol keyfi için özel olarak kiralanan jet, Türkiye saatiyle 10.58'de Düsseldorf'a indi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2024 18:06

İLGİLİ HABERLER