
İmamoğlu Muş'taki dükkandan 95 milyon liralık şerbetli tatlı almış
İmamoğlu'ndan 95 milyon liralık rezillik! Skandal maddeyle şerbetli tatlı 'ihalesi'!
İBB ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik "terör" ve "yolsuzluk" soruşturması devam ederken bir rezillik daha ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB İşletmeler Müdürlüğü'nün 95 milyon liralık şerbetli tatlı 'ihalesi' yaptığı ortaya çıktı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik başlatılan "terör" ve "yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu'nun savcılık soruşturmaları tamamlanırken, yeni bir skandal 'ihale' daha ortaya çıktı.
PAZARLIK USULÜ İHALEYLE 95 MİLYONLUK ŞERBETLİ TATLI
Gündeme bomba gibi düşen yeni ihale rezilliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28 Şubat’ta işletmeler müdürlüğü aracılığıyla, Kamu İhale Kanunu’nun 21/B maddesine dayanarak pazarlık usulüyle şerbetli tatlı ihalesine çıktı.
DOĞAL AFET MADDESİYLE ACİL DURUM İLANI EDİP İHALEYE ÇIKILMIŞ
Doğal afet, yangın, sel, hastalık kapsamında acil durum ilan ederek çıkılan pazarlık usulü ihaleye göre İBB'nin 95 milyon liraya Muş'taki bir işletmeden şerbetli tatlı satın aldığı öğrenildi.
Söz konusu ihalenin hangi kapsamda gerçekleştirildiği ve detaylarının ne olduğu merak konusu oldu.
Öte yandan 95 milyon liralık pazarlık usulü ihale sonucunda şerbetli tatlı satın alınan Muş'taki işletmenin bulunduğu konumu da dikkat çekti.
KAYNAK : Haber7
Güncellenme Tarihi : 24.3.2025 10:51