Spor
  • 25.6.2024 20:59

İrfan Can Kahveci: Milli bayrak altında takımcılık yapmayalım

A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı EURO 2024 F Grubu 3. ve son hafta maçı öncesinde konuşan İrfan Can Kahveci, "Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu olsun, biz hep beraberiz. Çok da iyi arkadaşlıklar var. Milli bayrak altında takımcılık işlerini bırakalım" dedi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gruptan çıkarak son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Türkiye, organizasyondaki üçüncü sınavını Çekya karşısında verecek.

Hamburg'daki Volkspark Stadı'ndaki maç, TSİ 22.00'da başlayacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve İrfan Can Kahveci, Çekya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Hocamız 10-15 dakika süre verirse hazırım"

Sakatlığı nedeniyle ilk iki maçta forma giyemeyen İrfan Can, şunları dedi:

İlk maçta taraftarlarımızı daha iyiydi, ikinci maçta ise biraz durgun gibiydi. İnşallah yarın daha da bizi yükseltirler. Yarın için 90 dakika oynayacak durumda değilim. Belki gruptan çıktıktan sonra oynayabilirim. Hocamız da yarın 10-15 dakika süre verirse hazırım.

"Milli bayrak altında takımcılık işlerini bırakalım"

A Milli Takım'daki birliğe dikkat çeken İrfan Can, şu ifadeleri kullandı:

Sosyal medyada çıkan olaylar bizi güldürüyor. İçeride bir şey yokken değişik şeyler yaşanıyor. İçeride her şey yolunda. Bizi etkilemiyor. Bu olaylar bizi daha da hırslandırıyor hatta. Takım içerisinde güzel bir ortam var. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu olsun, biz hep beraberiz. Çok da iyi arkadaşlıklar var. Milli bayrak altında takımcılık işlerini bırakalım.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2024 21:15

İLGİLİ HABERLER