Spor
  • 27.4.2024 14:07

İsmail Kartal 3 yıldızı kadro dışı bıraktı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam Beşiktaş'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de 3 yıldız futbolcu derbi kadrosuna dahil edilmedi.Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele içinde olan Fenerbahçe, bu akşam derbide Beşiktaş ile karşılaşacak.

Dün akşam Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönmesiyle Fenerbahçe ile olan puan farkı 7'ye yükselmişti. Kalan haftalarda şampiyonluk şansını devam ettirmek isteyen Sarı-Lacivertliler derbiden galibiyetle çıkmak istiyor.

3 YILDIZ KADRODA YOK!

Kadıköy'de taraftarı önünde Beşiktaş'la oynayacak olan Fenerbahçe'de kadro da şekillenmeye başladı. Sarı-Lacivertliler'de 3 yıldız futbolcunun kadroya alınmadığı iddia edildi.

Fenerbahçede Beşiktaş maçı öncesi şok 3 yıldız kadroya alınmadı

İSMAİL KARTAL'IN TERCİHİ

Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi kadrosuna Miha Zacj, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci'yi dahil etmedi.

BONUCCİ KADO DIŞI OLUNCA...

Bu sezon 10'u Süper Lig olmak üzere 20 maçta forma giyen Zajc 2 gol attı. 33 yaşındaki Serdar Aziz ise 12'si Süper Lig olmak üzere 20 maçta 1 gol 2 asistle oynadı. Devre arasında transfer edilen Bonucci ise Fenerbahçe'de 10 maçta 1 asist yaptı.

TRT Spor'un haberine göre de Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci, Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadığı için takımın kamp yaptığı Samandıra'dan ayrıldı. İtalyan stoper 2 Mayıs'a kadar yurt dışında olacak.

Güncellenme Tarihi : 27.4.2024 16:03

İLGİLİ HABERLER