Spor
  • 30.9.2024 12:54

İspanyollar da şaşırdı.. En-Nesyri 10 maçta bir gol atabildi

Antalyaspor karşısında skor 1-0 iken Edin Dzeko'nun yerine oyuna dahil olan, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Youssef En-Nesyri yine fileleri havalandıramadı. Sarı-lacivertli formayla oynadığı 10 maçta bir kez gol sevinci yaşayabilen Faslı oyuncuyla ilgli İspanya'dan sürpriz bir itiraf 
Geçtiğimiz hafta ligde sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının ardından Süper Lig'e döndü.

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan sarı - lacivertliler ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmayı 63. dakikada Tadic ve 81. dakikada Kelven'in attığı gollerle 2-0 kazandı.


Teknik Direktör Jose Mourinho, forvette yine Edin Dzeko'yu tercih etti. Boşnak yıldız yerini 79. dakikada yeni transfer Youssef En-Nesyri'ye bıraktı.

Faslı yıldız, Antalyaspor maçında da topu filelere göndermeyi başaramadı. 27 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli formayla sahaya çıktığı 10 maçta bir kez gol sevinci yaşayabildi. En-Nesyri'yi İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca'nın Sevilla yazarı Alberto Fernandez ile konuştuk.

'ONUN ORTASI YOK' 
"En-Nesyri bana her zaman harika bir forvet gibi görünmüştür, ancak çok dramatik seriler yaşıyor. Ya girdiği her pozisyon golle sonuçlanıyor ya da en inanılmaz şekilde başarısız oluyor. Orta yolu yok."

"Mourinho onun takım için yaptıklarından memnun olsa da daha fazla gol atmasını isteyecektir. O takım için oynayan bir forvet."

'MENTAL OLARAK ZAYIF' 
“Leganés'te kanatta oynadı. Artık orada oynayamaz. Eğer Dzeko ilk 11 oyuncusu olursa şans beklemek zorunda kalacak. Sevilla'da daha az rekabetle her zaman daha iyi performans gösterdi. Mental olarak zayıf bir oyuncu.”
"En-Nesyri Sevilla'da çok kötü zamanlar geçirdi. Arka arkaya birçok gol atan ve aynı zamanda uzun süre gol atamadığı dönemler olan bir forvet. 
"Youssef En-Nesyri Süper Lig'deki ilk sezonunda 10-12 civarı gol atacaktır. Gelecek sezon bu rakam 15-20 olur."

Güncellenme Tarihi : 30.9.2024 12:58

İLGİLİ HABERLER