Asayiş
  • 26.9.2024 14:47

İstanbul’daki kafede enginar dayağı

İnanılmaz olay İstanbul'da meydana geldi. Bursa'nın dünyaya ün salan enginarını üreten çiftçi Ergün Yılmaz, iş görüşmesi için davet edildiği kafede toptancının adamları tarafından feci şekilde darp edildi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi…

Bursa'da çiftçilik ile uğraşan Ergün Yılmaz iş görüşmesi için İstanbul Maltepe'ye gitmişti. Daha önce enginar ticareti yaptığı toptancı ve adamları bu yıl da uygun fiyattan ürün almak istediklerini söyledi.

"BANA ZORLA SÖZLEŞME İMZALATMAYA ÇALIŞTILAR"
Ergün Yılmaz ise daha önce yaptıkları ticaretten dolayı toptancının elindeki senedi geri istedi. Senedi vermediklerini iddia eden Yılmaz, "Yeniden mal istediler. Bana zorla sözleşme imzalatmaya çalıştılar. Hatta kaçırmaya da kalkıştılar.

Bunların hiç birisini kabul etmeyince da 8-9 kişi saldırıp bana ve arkadaşıma zarar verdiler. Şikayetçi oldum" dedi.

İstanbul’daki kafede enginar dayağı: Olayın sıcaklığıyla hissetmedim! Sebebi...

KAÇIRMAK İSTEDİLER
Kafedeki insanlar sayesinde canını zor kurtardığını anlatan Ergün Yılmaz, "Bu kişiler hakkında savcılığın gereğini yapmasını istiyorum. İstanbul'un göbeğinde onlarca kişinin önünde saldırıya uğradım. Kaçırmak istediler. Tehdit ettiler. En sonunda tehditlere boyun eğmediğim için çok sayıda kişi bana ve arkadaşıma saldırdı" ifadelerini kullandı.

Ergün de, 'Abi ben niye senet imzalıyorum. Bizim size borcumuz yok, olmadığına dair sözleşmemiz de var' dedi. Ben de onlara karşı 'Bu ülkede kanun var, eğer borcumuz varsa yasal yollarla çözelim' dedim.

İstanbul’daki kafede enginar dayağı: Olayın sıcaklığıyla hissetmedim! Sebebi...Ergün'e kalk gidelim dedim. Biz kalkınca birisi bana arkadan vurdu. Olayın sıcaklığıyla hissetmedim. O sırada herkes Ergün'e vurmaya başladı. Ergün'ü feci şekilde darp ettiler" dedi

Güncellenme Tarihi : 26.9.2024 14:50

İLGİLİ HABERLER