Asayiş
  • 8.10.2024 16:12

İstanbul'da dedikodu cinayeti: 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı!

İstanbul Başakşehir’de akrabaları ile evin önünde oturan Emrah Özakyıldız ve 56 yaşındaki teyzesinin kızı M.K. silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Emrah Özakyıldız (39) hayatını kaybetti, M.K. ise yaralandı. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri M.K.’nın damadı Ali G.’nin kardeşleri olan saldırganlar Selçuk G. Aslan G. ve Polat G.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler ile karşı aile arasında geçmişten gelen dedikodular yüzünden husumet olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Aslan G. adliyeye sevk edilirken; “Biz bu hikayeyi kurtlarla dinlemiştik. Kırmızı başlıklı kız” dediği duyuldu.

 

İstanbul'un Başakşehir İlçesi Şahintepe Mahallesi'nde 23 Eylül günü akşam saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Aydın K. eşi M.K. ve teyzelerinin oğlu Emrah Özakyıldız ikametlerinin önünde oturdukları sırada sokağa gelen saldırganlar hiç bir şey söylemeden peş peşe ateş etti. Açılan ateş sonucu M.K. ve Emrah Özakyıldız yaralandı. Hastaneye kaldırılan Özakyıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DAMADIN KARDEŞLERİ GELİP ATEŞ ETTİLER

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaralı kadınla yaptıkları görüşmede kadın evin önünde otururken damadım Ali G.2nin kardeşleri Aslan G. ve Selçuk G. sokağa gelip hiç bir şey demeden bize doğru ateş etti dedi.

3 ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Bunun üzerine yapılan çalışmalarda şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Şüpheli Selçuk G. 26 Eylül günü Küçükçekmece'de yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler için düğmeye basan Cinayet Büro dün yapılan operasyonda Aslan G. ve Oğlu Polat G.'yi de gözaltına aldı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DEDİKODU CİNAYETİ ÇIKTI

Olayla ilgili soruşturma devam ederken iki aile arasında çıkan dedikodular yüzünden husumet oluştuğu ve olayın bu sebepten dolayı gerçekleştirilmiş olduğu değerlendirildi.


 

Güncellenme Tarihi : 8.10.2024 16:13

İLGİLİ HABERLER