Gündem
  • 29.11.2021 23:59

İstanbul'da motokurye hizmeti durduruldu

İstanbul'da motokurye hizmeti veren araçlara lodos önlemi

İstanbul'da şiddetli fırtına sebebiyle bugün saat 23.00'ten yarın 18.00'e kadar motokuryelik yapılamayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılamayacak.

Marmara Bölgesi'nde sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos hayatı olumsuz etkiledi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twiitter hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da hayatı olumsuz etkileyen lodos ve fırtına nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için bugün 23.00'ten yarın 18.00'e kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Son Dakika: İstanbul'da fırtına sebebiyle yarın saat 18.00'e kadar  motosiklet ve elektrikli scooter kullanılamayacak - Son Dakika

GETİR HİZMETLERE ARA VERMİŞTİ

Getir, başta İstanbul olmak üzere fırtına nedeniyle bazı kentlerde motosikletli teslimat servislerini durdurduğunu duyurmuştu.

Getir'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Fırtına nedeniyle yollar motokuryelerimiz için tehlikeli. Şu anda İstanbul'daki bütün motosikletli teslimat hizmetlerimizi durdurduk, sadece araçlarımızda sınırlı hizmet verebiliyoruz. Hava muhalefeti sebebiyle diğer illerde etkilenen bölgelerde de hizmetimize ara verdik. Motokuryelerimizin güvenliği için aldığımız bu önlem dolayısıyla siparişlerinizdeki yaşanabilecek gecikme ve iptaller için anlayışınızı rica ediyoruz.

Getir, kuryenin işten çıkarılmasında topu başka şirkete attı - Diken

Güncellenme Tarihi : 29.11.2021 22:41

İLGİLİ HABERLER