İşte Alparslan Kuytul'un namaz riyakarlığı! Bir eli dizinde diğeri selfiede
Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul'un bir marketin deposunda kaldığı anlarda cemaatle namaz kılarken, saftaki gencin, bir eli dizinde bir elinin de selfie pozisyonunda olması Kuytul ve ekibinin riyakarlığını ortaya koydu.
Alparslan Kuytul öncülüğündeki Furkan Vakfı üyelerinin, Adana sokaklarını karıştırıp kitleleri etkilediği provokasyonundan gelen fotoğraf kareleri, büyük oyunu gözler önüne seriyor.
Bir süredir, firari mafya elebaşısı Sedat Peker, FETÖ'cüler ve HDP'lilerle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını isteyen Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul ve ekibinin kurdukları büyük tezgah, ortaya çıkan fotoğraflarla gözler önüne serildi.
Namazın şartlarından bihaber cemaat!
Adana'da bir marketin deposunda namaz kılarken fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan Furkan Vakfı üyelerinden, safın en sağında duran gencin, Tahiyyat oturuşu esnasında bir elinin dizinde diğerinin ise selfie pozisyonunda olması, "Bu nasıl namaz kılmak?" dedirtti.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2022 21:23