Spor
  • 20.7.2021 23:42

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın Rachid Ghezzal'a son tekilfleri

İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın Ghezzal'e yaptıkları teklifler!

Golleri ve asistleriyle Beşiktaş'ın çifte kupa kazanmasında büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın transferinde büyük çekişme yaşanıyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Arap kulüplerinin son teklifleri belli oldu.

Kiralık oynadığı Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Rachid Ghezzal, transfer döneminde Türkiye’nin iki büyük kulübünü birbirine düşürdü. Bonservisi Leicester City’de bulunan Cezayirli yıldız, Galatasaray’ın radarına girerken, menajeri vasıtasıyla her iki tarafla da masaya oturdu.

FLORYA'YA BİR ADIM DAHA YAKIN 

Şu sıralarda hem İngiliz kulübü hem de oyuncu, gelen teklifleri değerlendiriyor. Her ne kadar Cim Bom’un devrede olmasına Siyah-Beyazlılar tepki gösterse de, 29 yaşındaki futbolcu Florya’ya bir adım daha yakın görünüyor. İşte transfer savaşındaki son durum:

BEŞİKTAŞ TAKSİTLE ÖDEMEK İSTİYOR

Galatasaray ve birkaç Arap kulübü, 4 milyon euro bonservisi peşin ödeyeceğini Leicester’a bildirdi. Beşiktaş bu parayı taksitle ödemek istiyor.

İŞTE TEKLİFLER 

Galatasaray, 2.6 milyon euro garanti maaş, artı 200 bin Euro bonus önerisinde bulundu. Beşiktaş 1.8 milyon euro garanti maaş, artı 700 bin euro bonus teklif etti.

BEKLENTİLERİ 3 MİLYON EURO 

Ghezzal cephesindeki beklenti, yıllık 3 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, teklif yükseltmeyeceğini oyuncuya bildirdi.

ARAP KULÜPLERİ 4 MİLYON EURO TEKLİF EDİYOR 

Galatasaray da son teklifini yükseltmedi. Bu arada Arap kulüplerinin maaş önerisi 4 milyon euro.

KRİTİK GÜN PERŞEMBE 

Büyük çekişmenin yaşandığı transferde kritik gün ise perşembe. Cezayirli yıldızın menajeriyle yapılacak görüşme, transferdeki düğümü çözecek gibi görünüyor. (Milliyet)

 

Güncellenme Tarihi : 20.7.2021 23:44

İLGİLİ HABERLER