Spor
  • 7.6.2022 11:13

İşte Galatasaray'ın yeni hocası!

Geçtiğimiz sezonu kötü bir yerde bitiren ve seçime gidecek olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Başkan adayları seçim öncesi çalışmalarını sürdürürken, takımın başına getirecekleri hoca adayları da netleşmeye başladı. Seçimde Eşref Hamamcıoğlu'nun kazandıktan sonra getireceği ve anlaşmaya vardığı hoca adayı belli oldu. 

Cumartesi günü yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da gündem ısınıyor.

Başkan adayları seçim öncesi bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da hoca arayışlarını devam ettiriyor.

İKİ ADAYIN DA TERCİHİ BELLİ

Başkan adaylarından Dursun Özbek'in favori hocası Okan Buruk, Eşref Hamamcıoğlu'nun adayı ise 42 yaşındaki İtalyan teknik adam De Zerbi.11 Haziran'da seçilecek başkan, ilk iş olarak Burak Elmas'ın Torrent'le imzaladığı sözleşmeyi en az zararla feshetmeye çalışacak.

30 MAÇTA 20 GALİBİYET ALDI

Ukrayna ekibinin başında çıktığı 30 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi alan ve 2.17 puan ortalaması tutturan Roberto De Zerbi savaş ortamı nedeniyle sözleşmesini feshetme kararı almıştı.

Öte yandan Eşref Hamamcıoğlu'nun Sportif A.Ş.'nin başına getirmeyi düşündüğü Adnan Öztürk'ün Altınordu ile yollarını ayıran Hüseyin Eroğlu ile altyapı koordinatörlüğü konusunda anlaşmaya verdiği belirlendi.

MONACO'YU ELEMİŞTİ

Ancak grup aşamasında ise Real Madrid, Inter ve Sheriff'e rakip olan Ukrayna ekibi maçta sadece 2 puan alarak son sırada yer aldı.

Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Shakhtar, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco'yu eleyerek dikkatleri üzerine çekti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2022 11:18

İLGİLİ HABERLER