Spor
  • 15.10.2024 10:50

İşte Galatasaray'ın Yunus Akgün'e son teklifi

İşte Galatasaray'ın Yunus Akgün'e yeni teklifi! 65 milyon TL istemişti ama...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da gündem bir yandan da iç transfer... Sarı-kırmızılı kulüp, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya gidişinin ardından çıkışa geçen Yunus Akgün'ün sözleşmesini uzatmak istiyor. Aslan'ın, millî futbolcuya yaptığı son teklif de ortaya çıktı. İşte detaylar...

GÜNDEM YUNUS AKGÜN 
Galatasaray, bir yandan Trendyol Süper Lig'de cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına odaklanırken diğer taraftan da sözleşme görüşmelerini yapmaya başladı. Aslan'ın gündeminde Yunus Akgün var...

KEREM GİDİNCE DÜMENE GEÇTİ 
Geçtiğimiz sezon İngiltere'de Leicester City forması giyen Yunus Akgün, bu yaz Aslan'a geri döndü. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya gitmesiyle birlikte takımda ilk 11'e girdi.

11 MAÇTA 4 GOL 
Yunus Akgün, bu sezon şu ana kadar Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 11 maça çıktı. Yıldız futbolcu, söz konusu 11 mücadelede 4 gol kaydetti.

İZLANDA'DA 12 DAKİKA 
Samsun'da oynanan Karadağ maçına ilk 11'de başlayan Yunus Akgün, dün akşam oynanan İzlanda-Türkiye mücadelesinde ise yedekti. 24 yaşındaki futbolcu, oyuna 78. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine girdi.
'EVLAT PARÇASI' 
Yunus Akgün, İzlanda maçının ardından Abdülkerim Bardakcı, Bertuğ Yıldırım ve Kerem Aktürkoğlu ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak Instagram'da, "Altaylardan İzlanda'ya" notunu düştü. Kerem Aktürkoğlu ise gönderinin altına, "Evlat parçası" yazdı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTİYOR 
Yunus Akgün'ün Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Kerem Aktürkoğlu'nun yerini dolduran ve çıkış yakalayan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro.


GÖRÜŞMELERDE YENİ GELİŞME

65 MİLYON TL İSTENİYORDU 
Şu anda Galatasaray'dan yıllık 17 milyon 200 bin TL kazanan Yunus Akgün'ün talebi geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. 24 yaşındaki oyuncunun, Aslan'dan 65 milyon TL istediği iddia edilmişti. Sarı-kırmızılı kulüp ise ilk olarak 40 milyon TL teklif etmişti.

SALLAI'Yİ GEREKÇE GÖSTERMİŞ 

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın Yunus Akgün için son teklifi ise yıllık 50 milyon TL. Yunus Akgün tarafının bu teklife nasıl bir yanıt vereceği şimdilik merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 15.10.2024 10:55

İLGİLİ HABERLER